کیک شکلاتی ناپلئونی

طرزتهیه کیک شکلاتی ناپلئونی

موادلازم کیک شکلاتی ناپلئونی

تخم مرغ 1: عدد

شکر: 1 لیوان

کره :4 قاشق غذاخوری

شیر ولرم : 1/3 لیوان

بیکینگ پودر یا جوش شیرین :1 قاشق چایخوری

آرد : 2 لیوان

پودر کاکائو: 2 قاشق غذاخوری

موادلازم کرم کیک شکلاتی ناپلئونی

کره : 100 گرم

خامه عسلی : 1 لیوان

پنیر ماسکارپونه یا پنیر خامه ای: 200 گرم

خامه : 3/4 لیوان

پودر قند : 2 قاشق غذاخوری

 طرزتهیه کیک شکلاتی ناپلئونی

کیک شکلاتی ناپلئونی یکی دیگر از دستورهای تهیه کیک سایت اورسوییت است که می توانید در مهمانی های خود آن را تهیه نمایید

برای طرزتهیه کیک شکلاتی ناپلئونی لازم است ابتدا تخم مرغ را همراه با شکر در ظرفی به مدت 5 دقیقه با همزن بزنید تا کرم رنگ شود سپس بکینگ پودر یا جوش شیرین را بنابر انتخاب خود همراه با کره و شیر ولرم به مخلوط شکر و تخم مرغ اضافه کنید و به مدت 3 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا مواد کیک خوب با هم مخلوط شود

کیک شکلاتی ناپلئونی

در مرحله دیگر کیک شکلاتی ناپلئونی قابلمه ای را آب کنید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد سپس مواد کیک را که تا به این مرحله آماده کرده اید روی بخار آب قرار دهید و به مدت 10 دقیقه مرتب هم بزنید تا مایه کیک داغ شود

بعد از 10 دقیقه ظرف را از روی حرارت بردارید و بلافاصله آرد و پودر کاکائو را که با هم مخلوط و الک کرده اید به مواد اضافه نمایید وبا سرعت عمل بالا هم بزنید تا مواد خوب با هم ترکیب و خمیر نرمی شود در صورتیکه سرعت عمل بالایی نداشته باشید خمیرکیک شکلاتی ناپلئونی ترک خواهد خورد

کیک ناپلئون شکلاتی

حالا خمیر را که هنوز گرم است شکل دهید و به 8 قسمت مساوی تقسیم کنید و هر تکه از خمیر را روی کاغذ روغنی با وردنه به اندازه یک بشقاب معمولی پهن کنید تا نازک شود

سپس کف سینی فر را کاغذ روغنی بگذارید و خمیر های پهن شده را به نوبت روی آن قرار دهید و در فر که از قبل روشن کرده اید با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 5 دقیقه قرار دهید تا بپزد لازم به ذکر است که هردر طرزتهیه کیک شکلاتی ناپلئونی خمیر ها را به نوبت باید در فر قرار دهید

اموزش کیک شکلاتی ناپلئونی

بعد از اینکه خمیرها آماده شد اجازه دهید خنک شوند سپس کرم کیک را آماده نمایید برای این کار ابتدا خامه عسلی را همراه با کره نرم شده در ظرفی بریزید و به مدت 7 دقیقه با همزن بزنید تا با هم مخلوط شوند سپس پنیرخامه ای را اضافه کنید و به مدت 3 دقیقه مواد را با همزن بزنید

دستورتهیه کیک شکلاتی ناپلئونی

در ظرفی دیگر خامه سرد و پودر قند را مخلوط کنید و با همزن بزنید تا خامه فرم بگیرد و بعد به مخلوط کرم اضافه کنید و خوب هم بزنید

بعد از اینکه کیک ها خنک شدند روی هر لایه از کرم مخصوص کیک شکلاتی ناپلئونی بریزید و لایه های کیک را روی هم قرار دهید و کمی فشار دهید و با پودر کاکائو روی کیک را پوشش دهید سپس کیک را رد یخچال به مدت 8 الی 10 دقیقه قرار دهید تا سفت شود بعد می توانید کیک را نوش جان کنید

اموزش کیک ناپلئون شکلاتی

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *