کیک قهوه مرمری یکی دیگر از دستورهای تهیه سایت eversweet است که در زمان اندکی می توانید این کیک را تهیه کنید و در وعده های عصرانه و صبحانه نوش جان کنید کیک قهوه مرمری در واقع نوعی کیک دو رنگ است
موادلازم کیک قهوه مرمری
آرد : 1 ونیم پیمانه (210 گرم)
بکینگ پودر : 1 قاشق چای خوری
جوش شیرین : 1 قاشق چای خوری
نمک : 1قاشق چایخوری
کره : 8 قاشق غذاخوری (110 گرم)
قهوه فوری : 1قاشق غذاخوری
شکر : 1 پیمانه (200 گرم) + 2 قاشق غذاخوری
تخم مرغ : 3 عدد
روغن گیاهی : 2 قاشق غذاخوری
خامه ترش : 1 پیمانه (240 میلی لیتر)
عصاره وانیل : 1 قاشق چای خوری
پودرکاکائو : 1قاشق غذاخوری
طرزتهیه کیک قهوه مرمری
در طرزتهیه کیک قهوه مرمری ابتدا قهوه فوری , 2قاشق غذاخوری شکر و پودرکاکائو را در ظرفی بریزید و با هم مخلوط کنید سپس در ظرفی دیگر آرد , بکینگ پودر, نمک , جوش شیرین را با هم مخلوط کنید
در مرحله بعد 1 پیمانه شکر را همراه با کره نرم شده با همزن بزنید سپس تخم مرغ ها را که به دمای اتاق رسیده اند یکی یکی اضافه کنید و هم بزنید تا خوب ترکیب شوند بعد از اضافه کردن تخم مرغ ها روغن گیاهی را اضافه کنید و کمی هم بزنید
حالا 1/3 مخلوط آرد را به مواد شکر و کره اضافه کنید و هم بزنید و بعد نصف خامه ترش را اضافه کنید به همین ترتیب 1/3 آرد و نصف خامه را به نوبت اضافه کنید و بعد هم بزنید تا مواد تمام شوند سپس عصاره وانیل را اضافه کنید و در حد 1 الی 2 دقیقه با همزن از دیواره های ظرف هم بزنید تا مواد به بیرون نریزد و یکدست شود
بعد قالب کیک را که به صورت حلقه ای است چرب و آردپاشی کنید و نصف خمیر کیک را در قالب بریزید سپس مخلوط شکر و پودرکاکائو و قهوه فوری را روی مایه کیک بپاشید و بعد بقیه مایه را روی آن بریزید
برای اینکه کیک قهوه به شکل مرمری یا دورنگ شود بعد از اینکه نصف دیگر مایه کیک را روی مخلوط کاکائویی ریختید با چاقو به صورت دایره ای داخل مواد بچرخانید سپس قالب را در فر به مدت 35 الی 40 دقیقه با دمای 175 درجه سانتیگراد قرار دهید تا بپزد
بعد از اینکه کیک قهوه مرمری آماده شد به مدت نیم ساعت اجازه دهید خنک شود سپس سرو کنید