کیک مخملی

طرزتهیه کیک مخملی

موادلازم کیک مخملی

آرد : ۲۴۰ گرم

شکر :۱۸۰ گرم

جوش شیرین : ۱ قاشق چای خوری

نمک :نصف قاشق چای خوری

پودر کاکائو:2 قاشق غذاخوری

تخم مرغ : 2 عدد

روغن : 3/4 پیمانه

باتر میلک (دوغ کاملا بی نمک ) : یک پیمانه

رنگ خوراکی : 2 قاشق غذاخوری

سرکه سفید : 1 قاشق چای خوری

وانیل : نصف قاشق چای خوری

 

طرزتهیه کیک مخملی

در طرزتهیه کیک مخملی ابتدا آرد و پودر کاکائو را با هم مخلوط و سپس دو الی سه بار الک کنید بعد از اینکه مخلوط آرد و پودرکاکائو الک کردید شکر و جوش شیرین و نمک هم اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید

در مرحله بعد روغن مایع و رنگ خوراکی را همراه سرکه در ظرف دیگر مخلوط کنید و بعد باترمیلک را به مخلوط شکر و آرد اضافه کنید و بلافاصله بدون اینکه مواد را هم بزنید مخلوط روغن مایع و سرکه را اضافه کنید و با همزن دستی بزنید تا خوب مخلوط شوند

در طرزتهیه کیک مخملی نیازی به استفاده از همزن برقی نیست زیرا هم زدن زیاد کیک را خشک می کند

حالا تخم مرغ را اضافه کنید و در حدی که مواد با هم مخلوط شوند هم بزنید

در مرحله آخر طرزتهیه کیک مخملی قالب را چرب و آرد پاشی کنید و مواد کیک را در قالب بریزید و در فر که از قبل با دمای 165 درجه سانتیگراد روشن و گرم کرده اید بگذارید مدت زمان لازم برای پخت کیک 30 دقیقه است

دقت کنید در زمانی که کیک در فر است به هیچ عنوان در فر را باز نکنید و 15 دقیقه بعد از اینکه کیک پخت در فر را باز کنید و کیک را از فر خارج کنید

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *