کیک میوه ای

کیک میوه ای

میان وعده ای خوشمزه که می توانید عصرانه یا صبحانه میل کنید کیک میوه ای دارای بافتی نرم و سبک است و استفاده از میوه در ان طعم کیک را بی نظیر می کند چنانچه به دنبال کیکی سبک و خوشمزه هستید طرزتهیه کیک میوه ای را به شما پیشنهاد می کنم

موادلازم کیک میوه ای

کره : 100 گرم

شکر : 200 گرم

خامه : 50 گرم

تخم مرغ : 3 عدد

وانیل : 4/1 قاشق چایخوری

زست لیموترش یا پرتقال : 1 قاشق چایخوری

آرد : 210 گرم

بیکینگ پودر : 1 قاشق چایخوری

پودر فندق : 40 گرم

میوه به دلخواه + 2 قاشق شکر

طرزتهیه کیک میوه ای

در کیک میوه ای می توانید از هر نوع میوه ای که دوست دارید استفاده کنید قبل از اینکه شروع به درست کردن کیک کنید میوه ها را تمیز بشورید و پوست کنید

در طرزتهیه کیک میوه ای ابتدا آرد و بکینگ پودر را 3 بار الک کنید سپس کره , خامه وشکر را با همزن خوب بزنید تا کرم رنگ شود و بعد تخم مرغ ها را یکی یکی به مواد اضافه کنید و بعد از اضافه کردن هر تخم مرغ 1 دقیقه با همزن بزنید

کیک میوه

حالا وانیل و زست لیمو یا پرتقال را به مواد کیک میوه ای اضافه کنید و هم بزنید و بعد مخلوط آرد و بکینگ پودر را به مواد اضافه کنید و با لیسک آرام فولد کنید ( مواد را زیر و رو کنید ) تا یکدست شود سپس فندق را اضافه کرده و هم بزنید

مایع کیک میوه ای اماده است قالب را چرب و آردپاشی کنید و مواد کیک را داخل قالب بریزید و روی ان را صاف کنید حالا میوه هایی که می خواهید در کیک میوه ای استفاده شود را روی کیک بگذارید و روی میوه ها را کمی شکر بپاشید

کیک میوه ای مخلوط

طعم کیک میوه ای با میوه های تابستانی بی نظیر می شود همانطور که در تصاویر مشاهده می کنید در این کیک از میوه های گیلاس , آلبالو و هلو استفاده شده است

در مرحله آخر از طرزتهیه کیک میوه ای قالب را در فر که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن و گرم کرده اید بگذارید مدت زمان لازم برای پخت کیک در قالب بزرگ 45 دقیقه است

شما می توانید مایع کیک میوه ای را در قالب های مافین یا کیک یزدی هم بریزید به این ترتیب مدت زمان لازم برای پخت کیک در این قالب ها 25 دقیقه خواهد بود

آموزش کیک میوه ای

البته در زمانی که کیک میوه ای در فر است بعد از گذشت 20 دقیقه با تستر (چاقو یا خلال دندان تمیز) چک کنید اگر تستر تمیز بیرون آمد می توانید فر را خاموش کنید

بعد از اینکه کیک کمی خنک شد از فر خارج کنید و بگذارید سرد شود و بعد از قالب بیرون آورید

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *