کیک نسکافه دورنگ

کیک نسکافه دورنگ

موادلازم کیک نسکافه دورنگ

آرد : 3 پیمانه

شیر : نصف لیوان

کره : 200 گرم

نسکافه : 2 بسته تک نفره

شکر : 1 و نیم پیمانه

تخم مرغ : 5 عدد

وانیل : 1 قاشق چای خوری

بکینگ پودر : 2قاشق چای خوری

نمک : نوک قاشق چای خوری

رنگ خوراکی : به میزان لازم

طرزتهیه کیک نسکافه دورنگ

در طرزتهیه کیک نسکافه دورنگ از رنگ خوراکی استفاده شده است قبل از اینکه آماده کردن کیک را شروع کنید کره را بیرون از یخچال بگذارید تا به دمای اتاق برسد سپس کره و شکر را با همزن بزنید تا کشدار شود و رنگ آن سفید شود

بعد تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و هر کدام را به مدت 1 دقیقه با مخلوط شکر و کره هم بزنیددر زمان اضافه کردن تخم مرغ ها وانیل را نیز اضافه کنید

طرزتهیه کیک نسکافه

در این مرحله از تهیه کیک نسکافه شیر را روی حرارت ملایم بگذارید تا کمی گرم شود سپس نسکافه ها را در شیر حل کنید و به مخلوط کیک اضافه کنید و مواد را خوب ترکیب کنید توجه کنید که شیر نباید داغ باشد

طرزتهیه کیک نسکافه دورنگ

حالا آرد و نمک و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و 3 بار الک کنید و در 2 مرحله مخلوط آرد را به مایه کیک اضافه کنید و هم بزنید تا مواد با هم خوب مخلوط شوند سپس مقداری از مایه کیک نسکافه را در ظرفی دیگر بریزید و رنگ خوراکی را به آن اضافه کنید

کیک نسکافه خالدار

قالب کیک را چرب و آردپاشی کنید یا کاغذ روغنی درقالب بگذارید اگر می خواهید کیک نسکافه به صورت خال دار شود ابتدا از مایه نسکافه ای در قالب بریزید و سپس از مایه رنگی کیک که در این آموزش از رنگ صورتی استفاده شده است به صورت دایره روی مایه زیرین بریزید و مجددا روی مایه صورتی از مخلوط نسکافه بریزید و در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 45 دقیقه قرار دهید تا بپزد

اموزش کیک نسکافه دورنگ

 

طرزتهیه کیک نسکافه دورنگ خالدار

کیک نسکافه دورنگ (خال دار) را بعد از 20 دقیقه با تستر مرتب چک کنید اگر تستر تمیز بیرون آمد یعنی کیک پخته است کیک را از فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شود سپس از قالب بیرون آورید و نوش جان کنید

طرزتهیه کیک نسکافه رنگی

شما می توانید در زمان اضافه کردن مایه صورتی کیک با قاشق به صورت نامرتب مایه نسکافه و صورتی را به هم مخلوط کنید و در فر بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *