موادلازم کیک هویج
آرد : 3 لیوان
شکر : 1 ونیم لیوان
ماست ترش : 3/4لیوان
روغن : ¾ لیوان
پودرنارگیل : 1 لیوان
بکینگ پودر : 2 ونیم قاشق چای خوری
هویج ریز رنده شده : 2 لیوان
شیر : ¾ لیوان
تخم مرغ : 3 عدد
وانیل : 1 قاشق چای خوری
بادام خرد شده : 1 لیوان
گردو رنده شده برای تزیین
خامه فرم گرفته یا باترکرم برای تزیین
طرزتهیه کیک هویج
برای تهیه کیک هویج ابتدا هویج ها را با رنده ریز رنده کنید و سپس بادام ها را کمی بکوبید تا خرد شوند حالا تخم مرغ ها را در یک ظزف دیگر بشکنید و واینل و شکر را به آن اضافه کنید و با همزن بزنید تا رنگش روشن شود بعد روغن را کم کم اضافه کنید و هم بزنید
بعد از اضافه کردن روغن ماست و شیر را اضافه کنید و تا حدی که با هم ترکیب شوند هم بزنید سپس پودرنارگیل و بادام را که خرد کرده اید را اضافه کنید و با قاشق هم بزنید و بعد هویج های رنده شده را کم کم اضافه کنید و با قاشق مواد را با هم مخلوط کنید
دراین مرحله از آماده کردن کیک هویج آرد و بکینگ پودر را به مخلوط هویج اضافه کنید و آرام مواد را هم بزنید سپس مایه کیک را داخل قالب ها که کاغذ روغنی گذاشته اید و چرب کرده اید بریزید تا نصف قالب ها را پر کنید و بعد در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 40 الی 45 دقیقه قرار دهید
زمانیکه کیک را در فر گذاشتید بعد از 30 دقیقه با تستر چک کنید اگر تستر از کیک تمیز بیرون آمد یعنی کیک پخته است و می توانید از فر بیرون بیاورید
بعد از اینکه کیک را از فر بیرون آوردید اجازه دهید خنک شود و بعد در یخچال قرار دهید تا سرد شود
تزیین کیک هویج
در تزیین کیک هویج می توانید از خامه فرم گرفته برای وسط و روی کیک استفاده کنید هم چنین می توانید از باتر کرم ایتالیایی که اموزش آن در سایت نیز است برای روکش کیک و بین لایه های کیک استفاده کنید بعد از اینکه روی کیک را با خامه یا باترکریم ایتالیایی کاور کردید در یخچال بگذارید و بعد اطراف کیک را با گردو رنده شده پوشش دهید
حالا باید روی کیک را تزیین کنید کرم یا خامه را به 2 قسمت تقسیم کنید و رنگ نارنجی و سبز را به آن اضافه کنید حالا 2 رنگ سبز و نارنجی دارید در این مرحله شما به 2 ماسوره برگ و ساده نیاز دارید یکی از ماسوره ها را درقیف بگذارید خامه یا کرم را داخل قیف بریزد و بعد با فشار زیاد کرم را با زاویه 45 درجه روی کاغذ بریزید و کم کمدست تان را به سمت جلو بکشید و فشار را کم کنید تا به طول مناسب برسید بعد دست تان را سریع به طرف خودتان بکشید تا نوک هویج شکل بگیرد پیشنهاد می کنم این کار را اول روی کاغذ روغنی تمرین کنید و بعد روی کیک انجام دهید
برای برگ ها نیز ماسوره برگ را در قیف بگذارید و کرم شبز را داخل قیف بریزید و با فشار دست مقداری از کرم را روی کاغذ بگذارید و بعد با سرعت دست را به سمت خودتان بکشید تا شکل برگ شود