کیک پسته

کیک پسته

مواد لازم کیک پسته

آرد سفید : 1 و 4/1 پیمانه

تخم مرغ : 3 عدد

روغن : نصف پیمانه

پودر پسته : 4/3 پیمانه

شکر:4/3 پیمانه

شیرولرم : 4/3 پیمانه

هل : 1 قاشق مرباخوری

بکینگ پودر : 2 قاشق چای خوری

وانیل : نصف قاشق چای خوری

نمک : یک پنس

طرزتهیه کیک پسته

برای تهیه کیک پسته ابتدا آرد و بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید و 3 بار مواد را الک کنید سپس پودر پسته را به مواد خشک اضافه کنید و در ظرف دیگر کره (روغن) و شکر را با هم مخلوط کنید و هم بزنید تا کرم رنگ شود

سپس تخم مرغ ها را یکی یکی به مخلوط شکر و کره اضافه کنید و با همزن بزنید سپس وانیل را اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید

در مرحله بعد شیر را کم کم به مخلوط آرد و پودر پسته اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید سپس مخلوط شیر و آرد را به مواد تخم مرغ اضافه کنید و با لیسک مواد را با هم مخلوط کنید تا مایه یکدستی شود

فر را از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن و گرم کنید سپس مایه کیک پسته را در قالب که چرب کرده اید بریزید و در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 25 الی 30 دقیقه بگذارید

بعد از اینکه کیک پخت از فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شود برای تزیین کیک می توانید مقداری شیره درست کنید و روی کیک بریزید و بعد روی آن را پسته بریزید

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *