کیک کاستارد

کیک کاستارد

کاستارد نوع دسر است که از مخلوط کردن و حرارت دادن زرده تخم مرغ با شیر یا خامه درست می شود در کیک کاستارد علاوه بر مواد کاستارد از مواد کیک نیز استفاده می شود اگر جزء افرادی هستید که کاستارد دوست دارید درست کردن کیک کاستارد را به شما پیشنهاد می کنم این کیک خوشمزه بافتی غیرمعمول دارد

موادلازم کیک کاستارد

کره : ¾ پیمانه (170 گرم)

شیر:3 پیمانه (700 میلی لیتر)

تخم مرغ : 6 عدد

پودرقند: 2 پیمانه (230 گرم)

آردالک شده : 1 ونیم پیمانه (170گرم)

عصاره وانیل : 2قاشق چای خوری

نمک : ¼ قاشق چای خوری

طرزتهیه کیک کاستارد

در طرزتهیه کیک کاستارد ابتدا کره را روی حرارت قرا دهید تا ذوب شود سپس اجازه دهید تا خنک شود بعد شیر را روی حرات بگذارید تا ولرم شود حالا سفیده و زرده تخم مرغ را از هم جدا کنید و سفیده را در ظرفی جداگانه با همزن بزنید تا سفت شود در حدی که وقتی ظرف را برمیگردانید سفیده نریزد

در مرحله دیگر طرزتهیه کیک کاستارد زرده تخم مرغ و شکر را با هم بزنید تا رنگش سفید شود وبعد مخلوط را در کره ذوب شده و خنک بریزید و هم بزنید در حدی که مواد با هم ترکیب شوند

حالا مخلوط شکر و کره و زرده را در آرد بریزید و با هم ترکیب کنید در این مرحله از تهیه کیک کاستارد نیازی به هم زدن زیاد نیست در حدی که مواد با هم ترکیب شوند کافی است سپس شیر و وانیل را با هم مخلوط کنید و به آرامی به مواد اضافه کنید و هم بزنید در این مرحله برای همزدن می توانید به جای همزن با دست مواد را مخلوط کنید تا از هم نپاشد

سپس سفیده تخم مرغ را در مواد بریزید و فولد کنید در حدی که تکه های سفیده با مواد ترکیب شوند خمیری که بدست می آید شبیه کشک خواهد بود

طرزتهیه کیک کاستارد

بعد از اینکه خمیر کیک کاستارد آماده شد قالب را چرب کنید و خمیر را در قالب بریزید و به مدت 40 الی 45 دقیقه در فر با دمای 160 درجه سانتیگراد قرار دهید تا روی کیک طلایی شود بعد از اینکه کیک آماده شد به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا خنک شود برای تزیین کیک کاستارد نیز میتوانید روی کیک را پودر قند بپاشید و با خامه تزیین کنید

آموزش کیک کاستارد

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *