کیک کشمشی یکی از کیک های ساده و کم هزینه است که می توان برای وعده صبحانه یا عصرانه آن را درست کرد همراه با چای یا شیر سرو کرد کیک کشمشی دارای بافتی نرم و سبک است
موادلازم کیک کشمشی
آرد : 1 ونیم پیمانه
شکر: ¾ پیمانه
بکینگ پودر : 2 قاشق چای خوری
کره : نصف پیمانه
تخم مرغ : 2 عدد
شیر : ¼ پیمانه
کشمش : نصف پیمانه
طرزتهیه کیک کشمشی
در طرزتهیه کیک کشمشی ابتدا قبل از درست کردن کره را در دمای اتاق قرار دهید تانرم شود بعد کره و شکر را با هم در ظرفی مخلوط و با همزن بزنید تا یکدست شود سپس تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و با همزن بزنید
حالا شیر را اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید تا خوب ترکیب شود سپس آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط و الک کنید و بعد کم کم به مواد کیک کشمشی اضافه کنید و با قاشق یا همزن دستی مواد را مخلوط کنید تا مایه یکدستی شود
قالب را چرب و آردپاشی کنید نصف مایه کیک کشمشی را در قالب بریزید و سپس کشمش ها را در آرد بغلطانید تا در زمان پخت ته نشین نشود بعد روی مایه کیک کشمش بریزید و سپس نصف دیگر مایه را روی کشمش ها بریزید و در فر با دمای 170 درجه سانتیگراد به مدت 50 دقیقه قرار دهید تا کیک کشمشی آماده شود
بعد از نیم ساعت می توانید کیک را با تستر چک کنید اگر تستر تمیز بیرون آمد یعنی کیک پخته است قالب را ار فز خارج کنید و اجازه دهید خنک شود سپس کیک را از قالب بیرون آورید و نوش جان کنید