مواد لازم کیک یزدی
آرد : 1 و نیم لیوان
روغن مایع : 2/3 لیوان
شکر :2/3 لیوان
تخم مرغ : 2 عدد
ماست یا شیر ولرم : 1/2 لیوان
گلاب : 2 قاشق غذاخوری
بکینگ پودر : 1 قاشق چایخوری
پودر هل مقداری
روش تهیه کیک یزدی
برای تهیه این نوع کیک ابتدا آرد را با بکینگ پودر و نوک قاشق پودر هل مخلوط کنید سپس تخم مرغ ها را در ظرف دیگری بشکنید و با همزن به مدت 1 دقیقه بزنید و بعد شکر را اضافه کنید و مخلوط کنید تا شکر حل شود
در این مرحله ماست , روغن مایع و گلاب را در ظرفی بریزید و هم بزنید و بعد مخلوط تخم مرغ را به آن اضافه کنید و دوباره هم بزنید و بعد از آن مخلوط آرد را کم کم با قاشق اضافه کنید و با دور کند همزن بزنید و مخلوط کنید تا یکدست شود
بعد از اینکه مایه کیک یزدی آماده شد داخل قالب کیک یزدی یا مافین را کپسول کاغذی بگذارید و 2/3 هر کدام را از مایه کیک بریزید و به مدت 10 الی 15 دقیقه با دمای 180 درجه سانتیگراد بگذارید تا بپزد و روی کیک ها طلایی شود
یادآوری : فر را از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن و گرم کنید و بعد قالب ها را داخل فر بگذارید
تزیین : برای تزیین کیک یزدی بعد از اینکه از فر خارج کردید و خنک شد می توانید از پودر پسته یا مقداری کنجد استفاده نمایید