کیک یزدی

مواد لازم کیک یزدی

  آرد : 1  و نیم لیوان

  روغن مایع :  2/3 لیوان

  شکر :2/3  لیوان

  تخم مرغ : 2 عدد

  ماست یا شیر ولرم : 1/2 لیوان

  گلاب : 2  قاشق غذاخوری

  بکینگ پودر : 1 قاشق چایخوری

  پودر هل مقداری

روش تهیه کیک یزدی

برای تهیه این نوع کیک ابتدا آرد را با بکینگ پودر و نوک قاشق پودر هل مخلوط کنید سپس تخم مرغ ها را در ظرف دیگری بشکنید و با همزن به مدت 1 دقیقه بزنید و بعد شکر را اضافه کنید و مخلوط کنید تا شکر حل شود

کیک یزدی

در این مرحله ماست , روغن مایع و گلاب را در ظرفی بریزید و هم بزنید و بعد مخلوط تخم مرغ را به آن اضافه کنید و دوباره هم بزنید و بعد از آن مخلوط آرد را کم کم با قاشق اضافه کنید و با دور کند همزن بزنید و مخلوط کنید تا یکدست شود

بعد از اینکه مایه کیک یزدی آماده شد داخل قالب کیک یزدی یا مافین را کپسول کاغذی بگذارید و 2/3 هر کدام را از مایه کیک بریزید و به مدت 10 الی 15 دقیقه با دمای 180 درجه سانتیگراد بگذارید تا بپزد و روی کیک ها طلایی شود

اموزش کیک یزدی

یادآوری : فر را از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن و گرم کنید و بعد قالب ها را داخل فر بگذارید

تزیین : برای تزیین کیک یزدی بعد از اینکه از فر خارج کردید و خنک شد می توانید از پودر پسته یا  مقداری کنجد استفاده نمایید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *