آموزش اشترودل سیب

اموزش اشترودل سیب

مواد لازم اشترودل سیب

 آرد:  3 لیوان

  تخم مرغ : 1 عدد

  شکر : 1 قاشق غذاخوری

  آب :  نصف لیوان

  نمک  : نصف قاشق چایخوری

 کره : 50  گرم

  سیب  :500  گرم

  آرد سوخاری :  نصف لیوان

  کشمش :  نصف لیوان

  مغز بادام یا گردوی خرد شده :  نصف  لیوان

  پودر دارچین :  1 قاشق غذاخوری

  شکر : نصف لیوان

طرز تهیه اشترودل سیب

برای تهیه اشترودل سیب ابتدا باید آرد را در ظرفی بریزید و وسط آن را گود کنید بعد تخم مرغ ، آب ، نمک  و 1 قاشق غذاخوری از شکر را وسط آرد که گود کردید بریزید و از اطراف مواد را کم کم مخلوط  کنید تا خمیر نرمی بدست آید

اشترودل سیب

 سپس لازم است خمیر بدست آمده را خوب ورز دهید تا یکدست شود بعد خمیر را گرد کنید و به مدت 30 دقیقه در ظرفی که چرب کردید بگذارید تا استراحت کند ورز دادن خمیر مطابق شکل به صورت رفت و برگشت است

طرز تهیه اشترودل سیب

بعد از اینکه خمیر را برای استراحت گذاشتید می توانید مواد وسط خمیر را آماده کنید که بهتر است مواد میانی خمیر اشترودل را چند ساعت قبل آماده کنید تا مواد به خوبی جذب هم شوند

برای تهیه مواد وسط اشترودل ابتدا سیب ها را پوست کنید و به قسمت های کوچک خرد کنید بعد کره را در ماهیتابه بریزید تا آب شو سپس آرد را اضافه کنید و کمی تفت دهید بعد در ظرفی بریزید و نصف لیوان شکر و پودر دارچین ، کشمش و مغز بادام را ااضافه کنید و خوب مخلوط کنید شما می توانید به جای بادام از گردو خرد شده را اضافه کنید

طرز تهیه خمیر اشترودل

بعد از اینکه خمیر اشترودل استراحت کرد لازم است خمیر را به شکل مستطیل  باز کنید تا خمیر کاملا نازک شود برای اینکه راحت تر باشید می توانید خمیر را روی کاغذ روغنی پهن کنید سپس مواد میانی اشترودل را روی خمیر بریزید و خمیر را از دو طرف ببندید به این صورت که ابتدا یک لایه خمیر را روی مواد بیاورید و سپس لایه بعدی را روی خمیر بگذارید

سپس اشترودل را داخل سینی فرکه کاغذ روغنی گذاشتید قرار دهید و با چاقو خط هایی روی اشترودل بندازید و بعد در فر که از قبل روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 40 الی 45 دقیقه  با دمای 200 درجه سانتیگراد قراردهید تا طلایی شود

بهتر است  وقتی اشترودل را در فر گذاشتید هر 15 دقیقه روی خمیر را با کره چرب کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *