موادلازم بیسکوییت آبنباتی
تخم مرغ : 2 عدد
آرد : 5 پیمانه (650 گرم)
شکر: 1 پیمانه (200 گرم)
نمک : 1 قاشق چای خوری
عصاره وانیل : 3 قاشق مرباخوری
رنگ خوراکی : برای رنگی کردن خمیر
کره : 1 ونیم پیمانه (340 گرم)
طرزتهیه بیسکوییت آبنباتی
بیسکوییت آبنباتی یکی از بیسکوییت های فانتزی است که بین بچه ها محبوب است شما می توانید این شیرینی را در جشن کودکان خود تهیه نمایید و بیسکوییتی متفاوت برای بچه ها درست کنید
برای تهیه بیسکوییت آبنباتی ابتدا کره را که به دمای اتاق رسیده در ظرفی به همراه شکر بریزید و سپس با همزن به مدت 2 دقیقه بزنید حالا عصاره وانیل و تخم مرغ ها را اضافه کنید و با همزن بزنید تا رنگ مواد روشن شود
در مرحله بعد نمک را اضافه کنید و مجددا مخلوط را هم بزنید و بعد آرد را کم کم به مایه بیسکوییت آبنباتی اضافه نمایید و خوب مخلوط کنید تا خمیر یکدستی شود
خمیر را روی سطح کار خود به شکل توپ در آورید و سپس به قسمت های کوچکتر تقسیم کنید و هر قسمت خمیر را با رنگ خوراکی موردنظر مخلوط کنید تا خمیر رنگی شود سپس خمیرها را در کیسه فریزر قرار دهید و به مدت 2 الی 3 ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند
برای اینکه آبنبات مرمری داشته باشید 2 خمیر را به رنگ قرمز و سفید بزرگتر از بقیه بردارید و 3 خمیر دیگر را کوچکتر حالا خمیر سفید و قرمز را روی سطح کار خود با وردنه باز کنید و خمیر قرمز را روی خمیر سفید قرار دهید و رول کنید سپس خمیر را به آرامی به شکل گرد در آورید و بعد با وردنه باز کنید تا به صورت مرمری در آید حالا به صورت دایره قالب بزنید و سپس بیسکوییت ها را در سینی فر که کاغذ روغنی قرار داده اید بگذارید و سپس چوب آبنبات را برای هر بیسکوییت قرار دهید و در فر به مدت 12 دقیقه با دمای 176 درجه سانتیگراد قرار دهید تا بپزد بعد از اینکه بیسکوییت های آبنباتی آماده شد از فر خارج کنید و اجازه دهید به مدت 5 دقیقه در سینی بماند تا خنک شود
برای 3 خمیر دیگر هم می توانید به همین شکل به صورت مرمری تهیه کنید یا مطابق شکل به صورت ساده قالب بزنید و با رنگ دیگر و خمیرهای کوچکترتزیین کنید و در سینی فر قرار دهید در ادامه مدل های دیگر که می توانید برای بیسکوییت تهیه کنید آورده شده است