تارت لقمه ای سیب و پنیرچدار

تارت لقمه ای سیب و پنیرچدار

موادلازم تارت لقمه ای سیب و پنیرچدار

کره : 2 قاشق چای خوری

شکر قهوه ای : نصف لیوان

سیب بزرگ خرد شده : 2 عدد

دارچین : نصف قاشق چای خوری

آب سیب : 1 لیتر

سرکه : 2 قاشق چای خوری

خمیرهزارلا آماده :200گرم

پنیرچدارکم چرب : 1/4 پیمانه

آرد : به مقدار لازم

طرزتهیه تارت لقمه ای سیب و پنیرچدار

تارت لقمه ای سیب نوعی دیگر از تارت سیب است که به صورت لقمه ای تهیه می شود

برای تهیه تارت سیب لقمه ای باید ابتدا کره را در ظرفی ذوب کنید و سپس 2 قاشق شکر قهوه ای را به کره اضافه کنید و هم بزنید تا شکر در کره حل شود سپس سیب های خرد شده را در قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط بگذارید تا زمانی که سیب ها کمی نرم شوند نباید سیب ها شکل خودشان را از دست بدهند

در مرحله بعد 1/8 قاشق چای خوری از دارچین را به سیب اضافه کنید و با هم مخلوط کنید تا سیب ها دارچینی شوند بعد سیب ها را در ظرفی بریزید و کناربگذارید

طرزتهیه تارت لقمه ای سیب

سپس آب سیب , شکر قهوه ای , سرکه و باقیمانده دارچین را با هم مخلوط کنید و روی حرارت متوسط قراردهید تا شکر حل شود و آب سیب بجوشد تا زمانی که مقدارآب سیب 3/4لیوان شود

مقداری آرد روی سطح کاربپاشید و خمیرهزارلا را روی آرد پهن کنید و با چاقو یا رولت پیتزا آن را 12 قسمت تقسیم کنید و بعد خمیرها را در کاپ های یک ظرف شیرینی مافین که چرب کرده اید بگذارید و با چنگال خمیرها را کمی داخل ظرف تکان دهید و با یک قاشق سیب های پخته شده را داخل خمیرها بریزید

اموزش تارت سیب لقمه ای با پنیرچدار

سپس تارت ها را در فر با دمای 200 درجه سانتی گراد به مدت 15 دقیقه قراردهید تا زمانی که طلایی شوند بعد زا اینکه تارت سیب لقمه ای آماده شد از فر خارج کنید و بعد از اینکه خنک شدند کمی شربت سیب و پنیررنده شده روی تارت ها بریزید و نوش جان کنید

نکته : به جای خمیرهزارلا می توانید از خمیر فیلو نیز استفاده نمایید و هم چنین در زمان کار با خمیر هزارلا خمیر باید کاملا سرد باشد (یخ زده نباشد)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *