دسرپان اسپانیا

دسرپان اسپانیا

موادلازم دسرپان اسپانیا

آرد : نصف لیوان

نشاسته یا آرد ذرت : 2 قاشق غذاخوری

شکر : 2/3 لیوان

تخم مرغ : 2 عدد

شیر :4 پیمانه

بیسکویت پتی بور : 3 بسته

کره : 50 گرم

خامه : 150 گرم

وانیل : نصف قاشق چای خوری

موز , پودر کاکائو , گردو خرد شده : به مقدار لازم

کاکائو رنده شده برای تزیین

طرزتهیه دسرپان اسپانیا

برای درست کردن دسر پان اسپانیا ابتدا تخم مرغ ها را با شکر مخلوط کنید و با همزن بزنید تا رنگش تغییر کند و روشن شود سپس آرد را با یک پیمانه شیر مخلوط کنید و بعد آرد ذرت را نیز با یک پیمانه دیگر شیر مخلوط کنید و بعد باقیمانده شیر را در قابلمه بریزید و مخلوط آرد و شیر را به آن اضافه کنید و بعد مخلوط آرد ذرت و شیر و تخم مرغ را به مواد اضافه کنید و تمام مواد را با هم خوب مخلوط کنید

طرزتهیه دسرپان اسپانیا

در مرحله بعد از طرزتهیه دسرپان اسپانیا قابلمه را روی حرارت کم بگذارید و مرتب هم بزنید تا مایه دسر غلیظ شود ( به غلظت فرنی) سپس کره و وانیل را به مواد اضافه کنید و مایه دسر را از روی حرارت بردارید حالا باید خامه را به مواد اضافه کنید و خوب مواد را با هم مخلوط کنید

بعد از اینکه مایه دسر آماده شد در ظرف مورد نظر بیسکویت ها را که با شیر یا آبمیوه خیس کرده اید بچینید البته بیکوییت ها را نباید زیاد خیس کنید تا شکل خود را از دست بدهد و بعد روی لایه بیسکویت ها اگر دوست دارید موز بچینید البته می توانید از هر میوه دیگری نیز استفاده کنید در صورتیکه تمایل به استفاده از میوه در دسر پان اسپانیا ندارید می توانید از گردوی خرد شده نیز استفاده کنید

اموزش دسرپان اسپانیا

حالا باید مقداری از کرم دسر را روی بیسکویت ها بریزید و با لیسک یا قاشق روی کرم را صاف کنید و از شکلات رنده شده روی آن بریزید و بعد مجددا لایه بعد را بیسکوییت بچینید دوباره روی بیسکوییت ها کرم دسر و شکلات رنده شده بریزید این کار را ادامه دهید تا ارتفاع دسر به میزان دلخواه تان برسد لایه آخر دسر باید بیسکوییت بچینید و روی بیسکویت ها را شکلات رنده شده بریزید و سلفون بکشید و رد یخچال به مدت 2 الی 3 ساعت قرار دهید تا دسر آماده شود

تزیین دسرپان اسپانیا

بعد از اینکه دسر پان اسپانیا آماده شد می توانید از یخچال بیرون بیاورید و برش بزنید و در ظرف موردنظر بچینید

طرز تهیه دسرپان اسپانیا

نکته : در تهیه دسرپان اسپانیا می توانید به جای استفاده از کاکائو رنده شده بین طبقات دسر پودرکاکائو را با 2 قاشق مرباخوری شکر مخلوط کنید و روی کرم دسر بریزید و فقط روی آخرین لایه از دسر کاکائو رنده شده استفاده کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *