دسرپاولوا

دسرپاولوا

دسرپاولوا یک دسر برپایه مرنگ است که بافتی نرم و سبک دارد این دسر برای افرادی که دارای رژیمهای غذایی متنوع هستند نیز مناسب است اگر به دنبال دسری خوشمزه و متفاوت هستید می توانید دسرپاولوا را درست کنید و از طعم خوب آن لذت ببرید

موادلازم دسرپاولوا

تخم مرغ بزرگ : 4 عدد

عصاره وانیل : نصف قاشق چای خوری

سرکه سفید : 1 قاشق چای خوری

پودرشکر :2 پیمانه

نمک : 1پنس

آردذرت :2 قاشق چای خوری

موادلازم کرم دسرپاولوا

خامه : ¾ پیمانه (180 میلی لیتر)

خامه ترش : 2 قاشق غذاخوری

مربا : 1/3 پیمانه

میوه برای تزیین

طرزتهیه دسرپاولوا

طرزتهیه دسرپالوا ساده است و یکی از مواداصلی این دسر سفیده تخم مرغ است برای شروع ابتدا سفیده و زرده تخم مرغ را از هم جدا کنید و سپس سفیده ها را با نمک در ظرفی با همزن بزنید تا پفکی شود و از ظرف نریزید

اموزش دسرپاولوا

حالا شکر را قاشق قاشق به صورت سرپر به سفیده اضافه کنید و هم بزنید تا جاییکه حجم مواد زیاد شود و یک مرنگ بدست آید سپس آرد ذرت را به به مواد اضافه کنید و بعد چندقطره عصاره وانیل و سرکه سفید را اضافه کنید و مواد را با لیسک فولد کنید تا ترکیب شوند (مواد را ازیر به رو آورید و برعکس)

بعد از اینکه مواد دسرپاولوا آماده شد در سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید و فر را نیز از قبل با دمای 175 درجه سانتیگراد روشن و کرم کنید و سپس با قاشق مواد دسر را به صورت دایره و با فاصله در سینی فر بریزید برای هر دایره از 3 قاشق دسرپاولوا استفاده کنید وبعد با پشت قاشق روی هر دسر را کمی گود کنید تا بعد از پخت از میوه و خامه برای تزیین آن استفاده کنید

سینی را رد فر با دمای 150 درجه سانتیگراد به مدت 25 دقیقه قرار دهید در زمان پخت کاغذ روغنی را بچرخانید تا تمام پاولواها به صورت یکسان بپزد بعد فر را خاموش کنید و به مدت 35 دقیقه اجازه دهید دسر در فر بماند

طرزتهیه پاولوا

سپس دسرپاولوا را از فر خارج کنید و اجازه دهید کاملا خنک شود حالا باید کرم دسرپاولوا را آماده کنید برای این منظور خامه را بزنید تا فرم بگیرد سپس خامه ترش و مربا را اضافه و خوب مخلوط کنید برای شیرین شدن خامه نیز می توانید از مقداری پودرقند استفاده نمایید

حالا روی هر پاولوا را کرم خامه بزنید و با میوه های موردنظر روی آن را تزیین کنید

اموزش پاولوا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *