موادلازم دسرژله میوه ای دورنگ
پودرژله آلوئه ورا: 2 بسته
آب سرد : 1 لیوان
شیر : 1 لیوان
آب جوش : 2 لیوان
پودرژلاتین : 2 قاشق چای خوری
شکر: 2 قاشق چای خوری
برش میوه : به مقدارلازم
طرزتهیه دسرژله میوه ای دورنگ
در طرزتهیه دسرژله میوه ای ابتدا قالب ژله را به مدت 15 دقیقه در فریزر بگذارید تا سرد شود هم چنین لازم است 2 ژله آماده کنید برای شروع ابتدا 1قاشق چای خوری از پودرژلاتین را به همراه 1 قاشق چای خوری شکر و 1 بسته پودر ژله در آب جوش بریزید وهم بزنید تا مایع شفافی شود بعد 1 لیوان آب سرد را به آن اضافه کنید
حالا میوه های خرد شده را کف قالب بچینید و بعد محلول ژله را روی میوه ها بریزید و بعد قالب را به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید
بسته دیگر پودر ژله را در یک ظرف بریزید و سپس 1 قاشق چای خوری پودرژلاتین را همراه با 1 قاشق چای خوری شکر و 1 لیوان آب جوش به آن اضافه کنید و هم بزنید تا مایع شفاف شود سپس 1 لیوان شیر را به محلول ژله اضافه کنید
بعد از اینکه ژله درون قالب خودش را گرفت از یخچال بیرون آورید و محلول ژله دوم را روی آن بریزید و مجددا قالب را در یخچال به مدت 3 ساعت قرار دهید تا ژله اضافه شده نیزخودش را ببندد
بعد از اینکه دسر ژله دورنگ آماده شد کافیست قالب را به مدت چندثانیه درون ابجوش قرار دهید و فورا بیرون آورید و در ظرف موردنظرتان برگردانید