دسرژله میوه ای دورنگ

دسرژله میوه ای دورنگ

موادلازم دسرژله میوه ای دورنگ

پودرژله آلوئه ورا: 2 بسته

آب سرد : 1 لیوان

شیر : 1 لیوان

آب جوش : 2 لیوان

پودرژلاتین : 2 قاشق چای خوری

شکر: 2 قاشق چای خوری

برش میوه : به مقدارلازم

طرزتهیه دسرژله میوه ای دورنگ

در طرزتهیه دسرژله میوه ای ابتدا قالب ژله را به مدت 15 دقیقه در فریزر بگذارید تا سرد شود هم چنین لازم است 2 ژله آماده کنید برای شروع ابتدا 1قاشق چای خوری از پودرژلاتین را به همراه 1 قاشق چای خوری شکر و 1 بسته پودر ژله در آب جوش بریزید وهم بزنید تا مایع شفافی شود بعد 1 لیوان آب سرد را به آن اضافه کنید

حالا میوه های خرد شده را کف قالب بچینید و بعد محلول ژله را روی میوه ها بریزید و بعد قالب را به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید

طرزتهیه دسرژله میوه دورنگ

بسته دیگر پودر ژله را در یک ظرف بریزید و سپس 1 قاشق چای خوری پودرژلاتین را همراه با 1 قاشق چای خوری شکر و 1 لیوان آب جوش به آن اضافه کنید و هم بزنید تا مایع شفاف شود سپس 1 لیوان شیر را به محلول ژله اضافه کنید

اموزش دسرژله دورنگ با میوه

بعد از اینکه ژله درون قالب خودش را گرفت از یخچال بیرون آورید و محلول ژله دوم را روی آن بریزید و مجددا قالب را در یخچال به مدت 3 ساعت قرار دهید تا ژله اضافه شده نیزخودش را ببندد

بعد از اینکه دسر ژله دورنگ آماده شد کافیست قالب را به مدت چندثانیه درون ابجوش قرار دهید و فورا بیرون آورید و در ظرف موردنظرتان برگردانید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *