شیرینی آلمانی

شیرینی خشک آلمانی

شیرینی آلمانی در قنادی ها به صورت ها وشکل های گوناگون یافت می شود.این نوع شیرینی مناسب برای هر سلیقه ای می باشد.اما به سادگی می توانید این شیرینی دلچسب  را در منزل تهیه کنید.شیرینی آلمانی در تمامی اعیاد سرو می شود.اما در عید فطر می توانید آن را در تمامی قنادی ها بیابید.به همین دلیل انتخاب ما از این شیرینی استفاده  زیاد بانوان ایرانی می باشد.

مواد مورد نیاز شیرینی آلمانی:

 آرد                                           600 گرم

 روغن قنادی                                300 گرم

پودر قند                                      150 گرم + 2 قاشق سوپ خوری

تخم مرغ                                     2 عدد

مارمالاد توت فرنگی                       به میزان لازم

شیر                                           30 میلی لیتر

آب                                            2/1 لیوان

زعفران                                      2/1 قاشق چای خوری

وانیل                                         2/1 قاشق چای خوری

شکلات                                       برای تزیین

 خلال پسته                                  برای تزیین

 کنجد                                         برای تزیین

دستور تهیه شیرینی آلمانی :

ابتدا زعفران را دم کنید و آن را در ظرفی بریزید.زعفران را با 2 قاشق سوپ خوری پودر قند مخلوط نمایید.آب را به ترکیب خود اضافه کنید.مواد را خوب هم بزنید.سپس مواد را در قابلمه ای ریخته و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید.کمی مواد را هم بزنید تا شربت غلیظی ایجاد شود.

در ظرفی دیگر 150 گرم پودر قند را همراه روغن مخلوط نمایید.سپس با کمک هم زن برقی مواد را خوب هم بزنید.اما حواس شما باشد که روغن را قبل از استفاده در دمای معمولی اتاق قرار دهید تا نرم شود.سپس شربت را به مواد خود اضافه نمایید.به هم زدن خود ادامه دهید.

تخم مرغ ها را به مواد یکی یکی اضافه کنید و هر بار پس از اضافه کردن تخم مرغ ها مواد را به مدت 2 دقیقه خوب هم بزنید.برای هم زدن دیگر احتیاجی به هم زن برقی ندارید و با کمک قاشق مواد را مخلوط نمایید.شیر و وانیل را آرام آرام به مواد اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.سپس آرد را روی مواد خود الک کنید و با دست خود مواد را مخلوط کنید.اگر مواد شما به دستانتان می چسبد ، می توانید مقدار کمی آرد را به مواد خود اضافه نمایید.

در سطحی مسطح مقداری آب بپاشید و پلاستیکی را روی آن پهن کنید.کمی روی پلاستیک را آرد بپاشید.خمیر را روی آن قرار دهید و با کمک وردنه آن را به ضخامت 0.5 سانتی متر پهن نمایید.هر چه خمیر شما نازک تر باشد نتیجه بهتری را خواهید گرفت.

فر را روی دمای 175 درجه سانتی گراد قرار دهید و اجازه دهید تا کاملا گرم شود.سینی فر را کمی چرب کنید و با ورقه های روغنی خوب بپوشانید.خمیر را به شکل دلخواه خود با قالب کوچک ، قالب بزنید.خمیر ها به صورت جفت استفاده می شوند .از هر جفت یکی را با کمک ماسوره و یا ابزار دیگری سوراخ کنید.سینی را در فر ، به مدت زمان 20 تا 25 دقیقه قرار دهید تا تغییر رنگ بدهند.سپس آن را از فر خارج کنید.روی خمیر قالب زده مارمالاد بریزید و لایه دیگر را که سوراخ نموده اید روی آن قرار دهید.شیرینی شما آماده سرو می باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *