شیرینی توپی ژله ای دورنگ

شیرینی توپی ژله ای دو رنگ

موادلازم شیرینی توپی ژله ای دورنگ

آرد :1 و نیم لیوان

شکر : نصف لیوان

کره : 120 گرم

بکینگ پودر : 1 قاشق چایخوری

شیر : نصف لیوان

نمک : 1/4 قاشق چایخوری

وانیل : 1/4 قاشق چایخوری

تخم‌مرغ : 2 عدد

خامه : 100 گرم

بادام شیرین : نصف لیوان

پودر قند : 3 قاشق غذاخوری

پودر ژله : 2 بسته

طرزتهیه شیرینی توپی ژله ای دورنگ

یکی دیگر از دستورهای تهیه شیرینی متفاوت و در عین حال آسان و خوش طعم که در این سایت قرار داده شده است شیرینی توپی ژله ای دورنگ است

در طرزتهیه این شیرینی ابتدا لازم است کره که به دمای اتاق رسیده است را همراه با شکر با همزن بزنید تا رنگش تغییر کند و کرم رنگ شود سپس وانیل را با تخم مرغ ها اضافه کنید و هم بزنید تا مایه شیرینی یکدست شود

حالا آرد را همراه با بکینگ پودر مخلوط 3 بار الک کنید و همراه با شیر کم کم به مواد اضافه کنید و با قاشق مخلوط کنید تا خمیر نرم و یکدستی شود حالا از خمیر تکه هایی به اندازه گردو برداشته و در دست تان شکل دهید تا گرد شود و سپس شیرینی های توپی را در سینی فر که کاغذ روغنی قرار داده اید با فاصله از هم بچینید و در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 20 الی 30 دقیقه قرار دهید تا بپزد

طرزتهیه شیرینی توپی ژله ای

به دلیل اینکه دمای فرها متفاوت است بعد از 15 دقیقه که در فر گذاشتید شیرینی ها را چک کنید بعد از اینکه شیرینی ها آماده شد سینی را از فر خارج کنید و اجازه دهید شیرینی ها خنک شود سپس داخل آن ها را مطابق عکس خالی کنید

اموزش شیرینی توپی ژله ای

بعد از این کار خرده های شیرینی را با پودرقند و خامه مخلوط کنید و بعد داخل شیرینی های توپی را با مخلوط خامه و خرده ها پر کنید و روی هر کدام 1 بادام قرار دهید و سپس روی آن را با شیرینی دیگر بپوشانید

در این مرحله از تهیه شیرینی توپی ژله ای دورنگ پودر ژله ها را جداگانه در 1 لیوان آب جوش حل کنید و هر سر شیرینی ها را بعد از اتصال به هم داخل یک رنگ از ژله بزنید و سپس در شکر بغلطانید بعد از اینکه شیرینی ها آماده شد در ظرف مورد نظر بچینید و به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید و سپس نوش جان نمایید

طرزتهیه شیرینی توپی ژله ای دورنگ

نکته : در طرزتهیه شیرینی توپی دورنگ ژله ای می توانید به جای شکر از پودر نارگیل نیز استفاده کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *