شیرینی مارمالاد دارچینی

طرزتهیه شیرینی مارمالاددارچینی

موادلازم شیرینی مارمالاددارچینی

آرد: ۳۰۰ گرم
کره : ۱۲۵ گرم
شکر: ۱۰۰ گرم
تخم مرغ : ۱ عدد
بکینگ پودر: ۱ قاشق چایی خوری
نمک : ۱/۴ قاشق چایی خوری
شیر: ۱ قاشق سوپ خوری
پودر دارچین : ۱ قاشق سوپ خوری
مارمالاد :  به مقدار لازم

طرزتهیه شیرینی مارمالاد دارچینی

شیرینی مارمالاد دارچینی نوعی شیرینی خشک است که دارچین استفاده شده طعمی مطلوب به شیرینی می دهد برای تهیه شیرینی ابتدا آرد , نمک , بکینگ پودر را با هم مخلوط الک کنید سپس در ظرف دیگر شکر و کره را با همزن برقی بزنید تا رنگش کرم شود حالا شیر را اضافه کنید و هم بزنید و بعد تخم مرغ و پودر دراچین را به مخلوط کره و شکر اضافه کنید و هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شود

در مرحله دیگر از تهیه شیرینی مارمالاد دارچینی مخلوط آرد و بکینگ پودر را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر یکدست و نرمی شود بعد خمیر را در کیسه فریزر قرار دهید و به مدت 1 ساعت در یخچال بگذارید تا استراحت کند بعد از تکمیل شدن مدت استارحت خمیر را از یخچال بیرون آورید و به اندازه گردوی کوچک از خمیر بردارید و گرد کنید سپس شیرینی ها را در سینی فر که کاغذ روغنی قرار داده اید با فاصله بچینید وسط شیرینی را کمی گود کنید و مارمالاد در آن بریزید حالا سینی را در فر با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 12 دقیقه قرار دهید در شیرینی مارمالاددارچینی می توانید از انواع مارمالاد استفاده کنید

نکته : فر را با دمای 180 درجه از قبل روشن و گرم کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *