تارت ها نوعی شیرینی هستند که با انواع کرم و خامه پر می شوند البته تارت نوعی غذا نیز محسوب می شود برای درست کردن تارت لازم است خمیرپایه تارت را آماده کنید و سپس روی پوسته تارت یا کراست را از مواد میانی پر کرد
موادلازم خمیرتارت
آرد سفید: 310 گرم
پودر قند: 70 گرم
کره یا مارگارین : 170گرم
شیر سرد: 3 قاشق سوپخوری
زرده تخم مرغ: 1 عدد
عصاره وانیل: یک قطره
رنده پوست لیمو : 1 قاشق چایخوری
دستورتهیه خمیرپایه تارت
در طرزتهیه خمیرپایه تارت ابتدا آرد را الک کنید سپس کره را که سرد است و خرد شده است به آرد اضافه و با چنگال مخلوط کنید بعد از اینکه کمی مواد با هم مخلوط شدند از نوک انگشتان کمک بگیرید و مواد را با هم مخلوط کنید تا به شکل خرده نان شود
بعد در مرحله دوم طرزتهیه خمیرپایه تارت پودر قند , زرده تخم مرغ , عصاره وانیل , شیر و رنده پوست لیمو را به مواد اضافه کنید و مواد را با نوک انگشتان مخلوط کنید تا خمیر جمع و یکدست شود سپس خمیر را در کیسه فریزر قرار دهید و به شکل مستطیل پهن کنید و به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید
بعد از اینکه مدت استراحت خمیر تمام شد خمیر را با وردنه باز کنید و درقالب موردنظر پهن کنید
نکاتی که باید در زمان درست کردن خمیرپایه تارت به آن توجه کنید این است که در زمان مخلوط کردن خمیر از نوک انگشتان استفاده کنید و به هیچ عنوان با کف دست مواد را مخلوط نکنید و ورز ندهید استفاده از کف دست در زمان مخلوط کردن مواد باعث می شود خمیر روغن بیندازد در زمان درست کردن خمیر تارت باید از کره سرد استفاده کنید