طرزتهیه خمیرپایه تارت

طرزتهیه خمیرپایه تارت

تارت ها نوعی شیرینی هستند که با انواع کرم و خامه پر می شوند البته تارت نوعی غذا نیز محسوب می شود برای درست کردن تارت لازم است خمیرپایه تارت را آماده کنید و سپس روی پوسته تارت یا کراست را از مواد میانی پر کرد

موادلازم خمیرتارت

آرد سفید: 310 گرم

پودر قند: 70 گرم

کره یا مارگارین : 170گرم

شیر سرد: 3 قاشق سوپخوری

زرده تخم مرغ: 1 عدد

عصاره وانیل: یک قطره

رنده پوست لیمو : 1 قاشق چایخوری

دستورتهیه خمیرپایه تارت

در طرزتهیه خمیرپایه تارت ابتدا آرد را الک کنید سپس کره را که سرد است و خرد شده است به آرد اضافه و با چنگال مخلوط کنید بعد از اینکه کمی مواد با هم مخلوط شدند از نوک انگشتان کمک بگیرید و مواد را با هم مخلوط کنید تا به شکل خرده نان شود

خمیرپایه تارت

بعد در مرحله دوم طرزتهیه خمیرپایه تارت پودر قند , زرده تخم مرغ , عصاره وانیل , شیر و رنده پوست لیمو را به مواد اضافه کنید و مواد را با نوک انگشتان مخلوط کنید تا خمیر جمع و یکدست شود سپس خمیر را در کیسه فریزر قرار دهید و به شکل مستطیل پهن کنید و به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید

اموزش خمیرتارت

بعد از اینکه مدت استراحت خمیر تمام شد خمیر را با وردنه باز کنید و درقالب موردنظر پهن کنید

دستورتهیه خمیرتارت

نکاتی که باید در زمان درست کردن خمیرپایه تارت به آن توجه کنید این است که در زمان مخلوط کردن خمیر از نوک انگشتان استفاده کنید و به هیچ عنوان با کف دست مواد را مخلوط نکنید و ورز ندهید استفاده از کف دست در زمان مخلوط کردن مواد باعث می شود خمیر روغن بیندازد در زمان درست کردن خمیر تارت باید از کره سرد استفاده کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *