موادلازم شیرینی بانتی با شیرعسل
نارگیل رنده شده ریز : ۲ پیمانه
شیر عسلی : ۳/۴ پیمانه+3 قاشق سوپخوری سر پر
پودر قند : ۱/۴ پیمانه
شکلات آب شده : ۳/۴ پیمانه
طرزتهیه بانتی
شیرینی بانتی نوعی شیرینی ساده است که طرزتهیه ان در کمترین زمان انجام می شود شما می توانید این شیرینی را برای اعیاد تهیه نمایید و همراه با چای نوش جان کنید
برای تهیه شیرینی بانتی ابتدا شیرعسل را همراه با نارگیل پودرشده و پودر قند با هم مخلوط کنید و هم بزنید تا شکل خمیری به خودش بگیرد در صورتی که حالت خمیری بانتی کم است می توانید به میزان کمی در حد 1 الی 2 قاشق چای خوری شیر عسلی به آن اضافه کنید
حالا مواد شیرینی بانتی را در قالب مستطیلی شکل که کاغذ روغنی یا فویل قرار داده اید بریزید و با قاشق مواد را کف قالب پهن کنید و خوب فشار دهید و روی ان را صاف کنید سپس قالب را در فریزر به مدت 2 ساعت بگذارید تا خودش را بگیرد زمانی که مواد خودش را گرفت می توانید از قالب جدا کنید و به شکل های مختلف (مستطیل , لوزی و..) برش دهید
حالا برش های بانتی را در شکلات آب شده قرار دهید و شکلات اضافه را با چنگال بگیرید و در ظرف مورد نظر کاغذ روغنی قرار دهید و شیرینی ها را بچینید و مجددا در یخچال قرار دهید تا خنک شود