طرزتهیه شیرینی پاپیونی

طرزتهیه شیرینی پاپیون

موادلازم شیرینی پاپیونی

خمیرهزارلایه : 1 بسته

عسل : 3 قاشق غذاخوری

آب جوش :3 قاشق غذاخوری

دستورتهیه شیرینی پاپیونی

شیرینی پاپیونی نوعی شیرینی خشک است برای تهیه این شیرینی ابتدا عسل و آب جوش را با هم ترکیب کنید تا عسل رقیق شود سپس 1 ورق از خمیر را باز کنید و به 3 قسمت تقسیم کنید و هر نوار را از قسمت عرض مجددا برش دهید و سپس هر برش را مثل تصویر بپیچانید

اموزش شیرینی پاپیون

 

در مرحله بعد طرزتهیه شیرینی پاپیونی با قلم مو شهد یا شیره روی هر شیرینی بمالید و در سینی فر بچینید و سپس در فری که از قبل با دمای 218 درجه سانتیگراد یا 425 درجه فارنهایت گرم کرده اید به مدت 15 دقیقه قرار دهید تا آماده شود بعد ازاینکه شیرینی ها را از فر خارج کردید می توانید مجددا روی انها با شیره یا شهد رومال کنید و روی انها را با پودر قند تزیین کنید

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *