طرزتهیه لاوا کیک (کیک شکلاتی مذاب شده)

طرزتهیه لاوا کیک شکلاتی

موادلازم لاوا کیک (کیک شکلاتی مذاب شده)

کره : (60 گرم)4 قاشق غذاخوری

آرد : 6 قاشق چای خوری

پودر قند (80 گرم)2/3 پیمانه
نمک: 1 پنس

تخم مرغ : 3 عدد

شکلات نیمه شیرین : 120گرم
قهوه فوری : 2 قاشق چای خوری

دستورتهیه لاوا کیک (کیک شکلاتی مذاب شده)

در طرزتهیه لاوا کیک که در مطلب امروز قرار داده شده است از ظرف های رامکین (ramkins) استفاده می شود رامکین به ظرف های چینی گرد با کف صاف گفته می شود که اغلب برای تهیه سوفله استفاده می شود

حالا باید تخم مرغ , شکر , قهوه و نمک را با هم در ظرفی با همزن به مدت 2 دقیقه بزنید تا خوب مخلوط و یکدست شود در مرحله بعد شکلات ها را تکه تکه کنید و با کره در ظرفی بریزید و روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید تا ذوب شود در صورت تمایل می توانید شکلات و کره را در مایکروفر به مدت 20 ثانیه قرار دهید تا ذوب شود

طرزتهیه لاوا کیک

کیک شکلاتی ذوب شده

بعد از اینکه مخلوط شکلات و کره خنک شد به مواد لاوا کیک اضافه کنید و هم بزنید سپس آرد را به مخلوط تخم مرغ و شکلات آب شده اضافه کنید و در حدی مخلوط کنید که مواد با هم ترکیب شود

دستورتهیه کیک شکلاتی لاوا

بعد از اینکه مایه کیک شکلاتی ذوب شده آماده شد ظرف ها را چرب کنید و سپس کف و دیواره ظرف ها کمی پودر قند بپاشید

اموزش کیک شکلاتی لاوا

و مایه را در ظرف های رامکین بریزید وظرف ها را در سینی فر بگذارید و سپس در فر با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 10 دقیقه قرار دهید تا بپزد

بعد از 10 دقیقه لاوا کیک (کیک شکلاتی ذوب شده) را از فر خارج کنید و از قالب خارج کنید و در ظرف مورد نظر بچینید وقتی کیک را برش می دهید شکلات ذوب شده بیرون می آید نوش جان

رسپی لاوا کیک شکلاتی

کیک شکلاتی لاوا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *