مواد لازم مافین قهوه و شکلات
آرد: 200 گرم
پودر قهوه :25 گرم
بیکینگ پودر: 1 قاشق غذاخوری
پودر دارچین : 1 قاشق چایخوری
شکر: 120 گرم
تخم مرغ :2 عدد
شکلات : 150 گرم
روغن مایع : 1/2 لیوان
شیر : 1 لیوان
خامه در صورت تمایل برای تزیین مافین
طرز تهیه مافین قهوه و شکلات
برای تهیه مافین قهوه و شکلات ابتدا لازم است آرد را بعد از اینکه 3 بار الک کردید با پودر قهوه ، دارچین و بکینگ پودر مخلوط کنید سپس شکر را با شکلات های خرد شده اضافه کنید و مخلوط کنید (دقت کنید قبل از مخلوط کردن با مواد دیگر شکلات خرد شده را در مخلوط آرد بغلطانید تا در زمان پخت ته نشین نشوند)
بعد از آن تخم مرغ و روغن را در ظرفی جداگانه بریزید و کمی هم بزنید و سپس شیر را کم کم به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا مواد ترکیب شوند بعد مخلوط آرد با مواد دیگر را اضافه کنید و مواد را با قاشق به آرامی مخلوط کنید فقط در حدی که مواد با هم مخلوط شوند کافیست نیازی به هم زدن زیاد ندارد
بعد از اینکه مواد مافین با هم مخلوط شد و آماده شد در قالب مخصوص مافین به اندازه 4/3 هر قالب مواد بریزید و بعد در فر که از قبل با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن کردید تا گرم شود به مدت 20 دقیقه بگذارید
لازم است در زمانی که کیک ها در فر است آن ها را چک کنید برای این کار می توانید نوک چنگال یا چاقو را داخل کیک بزنید اگر تمیزبیرون آمد یعنی کیک پخته است
بعد از اینکه کیک ها پخت از فر خارج کنید و بعد از چند قیقه از قالب خارج کنید و بگذارید خنک شوند
تزیین : برای تزئین مافین می توانید از خامه زده شده و یا سس شکلات استفاده کنید و هم چنین از ترافل های رنگی و تکه های میوه همراه با خامه نیز استفاده نمایید
پیشنهاد : شما می توانید در تهیه مافین به جای پودر قهوه از پودر کاکائو یا نسکافه نیز استفاده کنید هم چنین شکلات های استفاده شده برای داخل کیک باید سفت باشند