طرز تهیه کلوچه خرمایی

طرز تهیه کلوچه خرمایی

مواد لازم کلوچه خرمایی

  آرد:  2 و نیم لیوان

  شکر:  نصف لیوان

  شیر ولرم : 1/3 لیوان

  نمک :1/4  قاشق چایخوری

  پودر مخمر:  2 قاشق چایخوری

  کره: 4  قاشق غذاخوری

  خرما مقدار لازم

  تخم مرغ برای رومال

طرز تهیه کلوچه خرمایی

 ابتدا مواد خشک مثل آرد , شکر , پودر مخمر , نمک را رد ظرفی بریزید و مخلوط کنید سپس شیر ولرم را کم کم به مواد اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید بعد از اینکه مواد را مخلوط کردید کره آب شده را اضافه و با دست ورز دهید تا خمیر نرمی شود

اموزش کلوچه خرمایی

سپس خمیر را در ظرف چرب شده به مدت 1 ساعت در جای گرمی بگذارید و در ظرف را نیز بپوشانید بعد از اینکه زمان استراحت خمیر تمام شد و خمیر دو برابر شد خمیر کلوچه را به 14 قسمت مساوی تقسیم کنید و هر کدام از تکه های خمیر را با دست گرد کنید و به مدت 15 دقیق برای استراحت بگذارید

نان خرمایی

در این فاصله پوست خرماها را بگیرید و هسته آنها را خارج کنید و خرماها را له کنید (با پشت چنگال یا میکسر) در صورت تمایل می توانید کنجد هم به خرما اضافه کنید سپس بعد از 15 دقیقه خمیرها را کف دست پهن کنید و مقداری خرما وسط خمیر بگذارید و خمیر را از اطراف جمع کنید و به شکل گرد درآورید برای اینکه کلوچه ها به شکل گل درآورید می توانید اطراف آن را با قیچی مثل شکل برش بزنید و وسط کلوچه را با انگشت گود کنید

روش تهیه کلوچه خرمایی

بعد ازاینکه تمام خمیرهای کلوچه خرمایی را آماده کردید کف سینی فر کاغذ روغنی بگذارید و کلوچه ها را روی سینی بگذارید

تزیین : برای تزیین کلوچه ها تم مرغ را با چنال بزنید و با برس روی خمیر را تخم مرغ بکشید و کمی کنجد روی آن بپاشید و سپس در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد بگذارید مدت پخت کلوچه ها 10 الی 15 دقیقه است

یادآوری : قبل از گذاشتن کلوچه ها در فر باید فر با همان درجه (180) از قبل روشن و گرم شده باشد

بعد از طلایی شدن کلوچه ها  می توانید روی آنها را با برس روغن یا کره ذوب شده  بکشید و سپس نوش جان نمایید

پیشنهاد : کلوچه ها را می توانید با مواد دیگری نیز پر کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *