معرفی ماسوره ها

آشنایی با ماسوره ها

در این مطلب قصد دارم بعضی از ماسوره ها را به شما دوستان معرفی کنم تا با شناخت انها و کاربردشان بتوانید کیک ها و شیرینی های خود را زیباتر از همیشه تزیین کنید امیدوارم که مطالب برای دوستان عزیز مفید واقع شود

ماسوره گرد( round tips )

ماسوره گرد یکی از ضروری ترین ماسوره ها برای تزیین کیک است شما می توانید در تزیین خود برای ساقه , دورکشی کیک از این مدل استفاده کنید البته برای نوشتن روی کیک نیز می توانید از شماره 3 آن استفاده کنید پرکاربردترین ماسوره های مدل گرد شماره 5 , 10 , S1 است

تزیین کیک با ماسوره گرد round

ماسوره گلبرگ ( petal tips )

از این مدل ماسوره برای تزیین گلبرگ های انواع گل ها استفاده می شود پرکاربردترین آن شماره های #102 , #103 , #104 , #125 است

ماسوره گلبرگ petal

ماسوره گلبرگ های قطره ای ( drop flower tips )

این مدل از ماسوره در سه سایز کوچک , متوسط و بزرگ موجود است همانطور که در تصویر مشاهده می کنید دندانه های این مدل به هم چسبیده اند طوریکه وقتی کریم یا خامه را با این مدل قیف بزنید به شکل گل درمی آید از پرکاربردترین شماره های آن می توان به #106 , #107 , #140 , #191 , E#1 اشاره کرد

تزیین کیک با ماسوره گلبرگ قطره ای

ماسوره های سبد حصیری ( basketweave )

همانطور که از اسم ان مشخص است برای تزیین کیک با بافت حصیر به کار می رود شما می توانید در تزیین کیک با بافت سبد از این مدل استفاده کنید البته در اموزش های قبلی اورسوییت تزیین کیک به شکل سبد اموزش داده شده است از پرکاربردترین ان می توان B#2 , #48 نام برد

تزیین کیک تولد ماسوره سبد حصیری

ماسوره های منفذ دار ( multi-opening tips )

این مدل ماسوره برای پرکردن کیک استفاده می شود هم چنین برای درست کردن ستاره های کوچک , خوشه انگور , و چمن نیز مناسب است شماره #233 ان بسیار پرکاربرد است

ماسوره های منفذدار multiopening tips

ماسوره های ستاره ای باز ( open star tips )

یکی از پرکاربردترین ماسوره ها برای تزیین کیک است که افراد مبتدی نیز می توانند به راحتی با ان کار کنند برای درست کردن صدف , زیگزاگ , رودخونه , گل و ستاره نیز به کار می رود شماره های #16 , #18 , #21 #32 از پرکربردترین ماسوره های ستاره باز هستند

شکوفه زدن با ماسوره ستاره باز

ماسوره های ستاره دار بسته ( closed star tips )

این مدل نیز مانند مدل ستاره ای باز است با این تفاوت که عمق خط های روی خامه بیشتر و زیباتر خواهد بود از پرکاربردترین انها می توان به شماره های #26 , #24 , #33 اشاره کرد

ماسوره های ستاره یسته closed star

ماسوره های برگ ( leaf tips )

همانطور که از نامش مشخصه برای ایجاد برگ از این مدل استفاده میشود . در صورتیکه می خواهید در تزیین کیک تولد از برگ استفاده کنید می توانید از این مدل ماسوره استفاده کنید پرکاربردترین ها 336# , 67# است

ماسوره های برگ leaf tips

ماسوره های موج دار ( ruffle tips )

کاربرد این مدل در تزیین کیک برای کنگره زدن اطراف کیک است

ماسوره موج دار ruffle tips

در تصویر زیر نیز چند نمونه از ماسوره های پرکاربرد از نظر شرکت wilton رو مشاهده می کنید

معرفی ماسوره های ویلتون

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *