پروانه شکلاتی

اموزش پروانه شکلاتی

از پروانه شکلاتی که در این مطلب اموزش داده میشود می توانید برای تزیین کیک تولد استفاده کنید و کیکی زیبا و دوست داشتنی داشته باشید درست کردن پروانه شکلاتی راحت است و نیاز به دقت دارد

طرز تهیه پروانه شکلاتی

برای درست کردن پروانه شکلاتی ابتدا طرح پروانه را روی کاغذ روغنی بکشید و یا روی کاغذ بکشید و کاغذ روغنی را روی کاغذ بیندازید سپس شکلات ذوب شده را در قیف کاغذی بریزید و طرح پروانه را دورگیری کنید اگر طرح را روی کاغذ روغنی می کشید برای دورگیری کردن کاغذ را برعکس کنید و از پشت کاغذ روغنی طرح پروانه را دور گیری کنید و شاخک های ان را نیز به تعداد زیاد قیف بزنید

طرزتهیه پروانه شکلاتی

در مرحله دیگر از درست کردن پروانه شکلاتی داخل بال های پروانه را نیز با شکلات پر کنید بعد از اینکه شکلات ها خودش را گرفت شکلات سفید را ذوب کنید و بعد رنگ خوراکی زرد به شکلات سفید اضافه کنید تا زرد رنگ شود

تزیین کیک با پروانه شکلاتی

حالا مخلوط شکلات زرد را در قیف بریزید و روی بالها را مثل شکل رنگ کنید و بعد مقداری رنگ قرمز به شکلات زرد اضافه کنید و 5 ثانیه در مایکروفر بگذارید رنگ شکلات نارنجی می شود سپس شکلات نارنجی را در قیف بریزید

آموزش پروانه شکلاتی تزیین کیک

و روی بال های پروانه را بکشید مجددا با شکلات سفید نقاط دور بال ها را قیف بزنید بعد از اینکه بال های پروانه شکلاتی اماده شد به مدت 10 دقیقه با کاغذ روغنی در یخچال قرار دهید بعد از اینکه خودش را گرفت به آرامی کاغذ روغنی را از بالها جدا کنید

حالا قیف شکلات را در مایکروفر به مدت 5 ثانیه بگذارید تا شکلات نرم شود سپس نوک قیف را بیشتر برش بزنید و بدنه پروانه را به شکل یک خط کلفت قیف بزنید برای کشیدن بدن پروانه یک خط مستقیم بکشید تا نوک دم پروانه باریک شود برای سر پروانه نیز قیف را ثابت نگه دارید و یک گلوگه بزرگ بکشید و بعد بالها را در بدنه شکلاتی پروانه فرو ببرید و نگه دارید تا سفت شوند بعد 2 عدد دستمال کاغذی تا بزنید زیر بالهای پروانه شکلاتی بگذارید بعد از 5 دقیقه روی بدن ان کار کنید

طرزتهیه پروانه شکلاتی تزیین کیک

سپس شاخک ها را در سرپروانه فرو ببرید تا خودش را بگیرد و بعد یک دستمال را تا کنید و زیر شاخک ها به عنوان قالب بگذارید و مجددا روی شاخک ها شکلات بریزید تا سر پروانه شکل بگیرد

اموزش پروانه شکلاتی زیبا

حالا پروانه شکلاتی اماده است ان را در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد و بعد روی کیک خود را با پروانه ها تزیین کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *