پنکیک دارچینی

پنکیک دارچینی

مواد لازم پنکیک دارچینی

آرد: 2 پیمانه

شیر:2 پیمانه

سفیده تخم مرغ : 2 عدد

روغن :1 قاشق چای خوری

اسانس وانیل : 1 قاشق چای خوری

پودر دارچین : 1 قاشق چای خوری

عسل : به مقدار لازم

 

طرزتهیه پنکیک دارچینی

برای تهیه پنکیک دارچینی ابتدا آرد را با شیر در ظرفی مخلوط کنید و سپس پودر دارچین , روغن و وانیل را به مواد اضافه کنید و مواد را با هم خوب مخلوط کنید

طرزتهیه پنکیک دارچینی

سپس در ظرفی دیگر سفیده و زرده تخم مرغ را از هم جدا کنید و بعد کمی نمک به سفیده تخم مرغ اضافه کنید و با همزن بزنید تا زمانیکه در هنگام برگرداندن ظرف سفیده ها از ظرف نریزد

بعد زرده ها و سفید تخم مرغ را به بقیه مواد اضافه کنید و مایه پنکیک را به صورت دورانی در یک جهت به آرمی هم بزنید تا مواد پن کیک یکدست شود

طرزتهیه پن کیک دارچینی

بعد از اینکه مایه پن کیک آماده شد به مدت 5 دقیقه برای استراحت کناربگذارید سپس کف ماهیتابه را چرب کنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا داغ شود و بعد مقداری از مایه پنکیک را در تابه بصورت دایره نازک بریزید و اجازه دهید تا پنکیک ها بپزد

اموزش پنکیک دارچینی

بعد از اینکه پنکیک ها آماده شد در یک ظرف مناسب قراردهید و روی آنها را عسل بریزید و نوش جان کنید

در صورتیکه نمی خواهید از عسل استفاده کنید می توانید از مربا و مارمالاد نیز استفاده کنید

3 پاسخ

  1. سلام….خسته نباشید..مطالب عالین
    در مورد این مطلب..دو تا سوال داشتم..
    یکی اینکه یعنی مایه پن کیکو تو ماهیتابه میریزیم و ماهیتابه رو رو شعله ی ملایم گاز قرار میدیم که مایه پن کیک “سرخ” بشه و بپزه؟منظورم اینه تو فر یا تستر که قرار نمیگیره…؟!
    دوم اینکه پن کیک تهیه شده طعمش شبیه نونه؟یعنی شیرین نیست؟؟چون تو مواد لازم ،شکر نبوده…

    با تشکر…

    1. سلام رها جان
      مرسی از اینکه مطالب رو دنبال می کنید با عث خشحالیه که مطالب براتون مفیده
      در مورد سوال اول بهتره که مایه پن کیک رو در تابه بریزید و روی حرارت قرار بدبد تا سرخ بشه و در مورد سوال دوم هم به دلیل اینکه از عسل برای روی پن کیک استفاده شده نیازی به استفاده از شکر نیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *