کاپ کیک زنجبیلی

کاپ کیک زنجبیلی

کاپ کیک جزئی از کیک های مورد علاقه هر فردی می باشد.کاپ کیک در انواع و طعم های گونا گونی قرار دارد ، که هر فردی متناسب با سلیقه خود می تواند بهترین کاپ کیک ها را آماده کند.پخت کاپ کیک بسیار آسان می باشد.

مواد مورد نیاز کاپ کیک زنجبیلی :

کره                          150 گرم
شکر قهوه‌ای                150 گرم
تخم مرغ                     3 عدد
آرد                           150 گرم
زنجبیل کاملاً خرد شده     1 قاشق چای خوری
پودر دارچین                2/1 قاشق چای خوری
شیر                           1 قاشق غذاخوری

برای تهیه خمیر کاپ کیک:

کره                                  200 گرم
شکر قهوه‌ای                        50 گرم
شیر                                   3 قاشق غذاخوری
خاک قند                              200 گرم
پودر دارچین                         به مقدار لازم

دستور تهیه کاپ کیک زنجبیلی :

ابتدا فر را به روی درجه حرارت 180 درجه سانتی گراد قرار دهید تا گرم شود.ظرفی را برداشته و کره را در آن بریزید.شکر را به کره اضافه کنید.با هم زن برقی خوب مواد را مخلوط نمایید.آنقدر هم بزنید تا مواد شما پف کند و به صورت اسفنجی در بیاید.آرد را همراه دارچین الک کنید.تخم مرغ را یکی یکی به کره اضافه کنید و کمی هم بزنید.سپس آرد و دارچین الک شده را همراه زنجبیل به مواد خود اضافه نمایید.مواد را به آرامی به مواد خود اضافه کنید.پس از آنکه مواد را به خوبی هم زدید شیر را به مواد اضافه کنید.سپس آن ها را به خوبی با هم ترکیب نمایید تا خمیر یکدستی بدست آید.12 عدد قالب کاپ کیک را آماده کنید.داخل هر کدام از قالب ها را کاغذ شیرینی قرار دهید.خمیر آماده شده را در قالب ها بریزید.کیک ها را به مدت زمان 15 تا 20 دقیقه داخل فر بپزید.وقتی کاملا روی آن طلایی رنگ شد آماده می باشد.اگر سطح کاپ کیک ها را با انگشتان خود فشار دادید و دوباره سطح کیک به حالت اول بازگشت ، کاپ کیک شما آماده است.آنها را از فر خارج نموده تا سرد شود.

دستور تهیه کرم کاپ کیک:

زمانی که کاپ کیک در حال پخت می باشد ، تابه ای را برداشته و 50 گرم کره را داخل آن بریزید.تابه را روی حرارت قرار دهید.سپس شکر قهوه ای را به آن اضافه کنید.حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا کره آب شود.3 قاشق غذا خوری شیر را به مواد اضافه کنیدو هم بزنید تا سس براقی حاصل شود.

باقی مانده کره را در ظرفی دیگر بریزید و و کمی هم بزنید تا صاف شود.سپس پودر قند را الک کنید و به کره اضافه کنید و مرتب هم بزنید.ترکیب کره و شکر قهوه ای را به مواد خود اضافه کنید.آنقدر هم بزنید تا همه مواد یکدست شود.اگر کرم شما سفت شد ، می توانید کمی شیر را به آن اضافه نمایید.

کرم آماده شده را روی کاپ کیک بمالید.می توانید کمی قبل از سرو کاپ کیک ها روی آن کمی دارچین بریزید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *