کیک آلو کیکی ساده و سبک است که می توانید برای عصرانه درست کنید و همراه چای نوش جان کنید دستورتهیه کیک آلو ساده و کم هزینه است اگر به دنبال کیکی متفاوت و در عین حال خوشمزه هستید کیک آلو را به شما پیشنهاد می کنم
موادلازم کیک آلو
تخم مرغ : 5 عدد
پودرقند : 1 و ¾ پیمانه (200 گرم)
کره : 1 پیمانه (230 گرم)
آرد : 1 و نیم پیمانه (210 گرم)
بکینگ پودر : نصف قاشق غذاخوری (6 گرم)
آلو یا کنسرو آلو
طرزتهیه کیک آلو
در طرزتهیه کیک آلو ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ ها را در 2 ظرف مجزا از هم جدا کنید سپس پودرقند را به زرده تخم مرغ اضافه کنید و با همزن بزنید تا رنگش سفید شود
حالا کره را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا پفکی شود سپس در ظرفی دیگر آرد و بکینگ پودر را با هم ترکیب کنید و بعد به مخلوط زرده تخم مرغ اضافه کنید و مواد را با هم ترکیب کنید
در این مرحله از طرزتهیه کیک الو سفیده تخم مرغ را با همزن بزنید تا سفت شود و از ظرف نریزد و بعد سفیده را به مواد اضافه کنید و با هم ترکیب کنید تا خمیر کیک آلو آماده شود
بعد از اینکه خمیر را درست کردید قالب را چرب و آردپاشی کنید و بعد خمیر را در قالب بریزید و به طورمساوی در قالب پخش کنید و بعد آلوها را از وسط نصف کنید و روی خمیر قرار دهید
فر را از قبل با دمای 175 درجه سانتیگراد روشن و گرم کنید و بعد قالب کیک را در فر قرار دهید مدت زمان لازم برای پخت کیک آلو 20 الی 45 دقیقه است در زمان پخت کیک نیز می توانید از تستر برای چک کردن کیک استفاده کنید اگر تستر تمیز بیرون آمد یعنی کیک آماده است
بعد از اینکه کیک آلو آماده شد از فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شود سپس از قالب بیرون آورید و روی کیک پودر قند بپاشید سپس به قسمت های مساوی برش بزنید و در ظرف موردنظر بچینید