کیک خرمالو

کیک خرمالو

خرمالو میوه پاییزی که دارای خواص بیشماری است شما عزیزان می توانید ار این میوه خوشمزه کیکی خوش طعم تهیه کنید در مطلب امروز کیک خرمالو آموزش داده شده است که با توجه به خواصی که دارد برای بدن نیز مفید است خرمالو دارای ویتامین A , B1 ,B2 و ویتامین C است هم چنین دارای موادمعدنی لازم برای بدن شامل کلسیم , منیزیم , آهن , فسفر نیز است بنابراین با درست کردن کیک خرمالو علاوه بر یک عصرانه یا صبحانه پاییزی خوش مزه ویتامین و موادمعدنی لازم برای بدن را نیز تامین می کنید

موادلازم کیک خرمالو

خرمالو :4 عدد

آرد: 2 لیوان

شکر :1 و نیم لیوان

روغن مایع :1 لیوان

گردو خرد شده : 1/2 لیوان

تخم مرغ :4 عدد

بکینگ پودر: 2 قاشق چایخوری

جوش شیرین یا نمک : 1/8 قاشق چایخوری

طرزتهیه کیک خرمالو

در طرزتهیه کیک خرمالو ابتدا پوست خرمالوها را بگیرید و سپس خرمالوها را میکس کنید تا به صورت پوره درآید

طرزتهیه کیک خرمالو

حالا زرده و سفیده تخم مرغ را در ظرف های جداگانه از هم جدا کنید و سپس روغن و شکر را به زرده های تخم مرغ اضافه کنید و با همزن بزنید تا کشدار و رنگش کرم شود

در مرحله دیگر طرزتهیه کیک خرمالو آرد, بکینگ پودر, جوش شیرین یا نمک را با هم مخلوط کنید و 3 بار الک کنید و بعد موادخشک را قاشق قاشق به مخلوط زرده و شکر اضافه کنید و آرام به صورت دورانی مواد را با هم مخلوط کنید تا یکدست شود

حالا سفیده های تخم مرغ را در ظرفی جداگانه با همزن بزنید در حدی که وقتی ظرف را برمی گردانید از ظرف نریزد وبعد به مایه کیک خرمالو اضافه کنید و مواد را فولد کنید در حدی که سفیده با موادترکیب شود بعد از اضافه کردن سفیده نباید مواد را زیاد هم بزنید تا پف کیک نخوابد

اموزش کیک خرمالو

بعد از اینکه مواد را فولد کردید (مواد را با لیسک از زیر به رو آورید و برعکس) گردوهای خردشده را به مایه کیک خرمالو اضافه کنید و در حد کم مخلوط کنید بعد مایه را در قالبی که چرب و آردپاشی کرده اید بریزید وبه مدت 35 الی 45 دقیقه در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا بپزد همانطور که می دانید و در اموزش های قبلی هم ذکر شده است فر را باید از قبل روشن و کرم کنید و هم چنین بعد از نیم ساعت برای اطمینان از پخت کیک خرمالو می توانید با تستر چک کنید

بعد از اینکه کیک اماده شد از فر خارج کنید و بعد از اینکه خنک شد از قالب بیرون آورید و روی آن را عسل بریزد و با گردو یا پسته تزیین کنید

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *