کیک خرما (استیکی دیت کیک)

اموزش کیک خرما

استیکی دیت کیک به معنای کیک خرمای چسبناک است که در طرز تهیه این کیک از خرما به میزان زیاد استفاده شده است شما می توانید در صورت تمایل از شکر استفاده نکنید درست کردن این رسپی در منزل بسیار راحت است که به شما دوستان عزیز سایت اورسوییت پیشنهاد می کنم یک بار این کیک را درست کنید و از طعم بی نظیر ان لذت ببرید

مواد لازم کیک خرما

خرمای هسته گرفته : 400 گرم

آب : ¾ لیوان

قهوه فوری : 2 قاشق چای خوری

جوش شیرین : 1 قاشق چای خوری

کره : 75 گرم

شکر : 3/4 لیوان

وانیل : 1 قاشق چای خوری

تخم مرغ : 2 عدد

آرد: 1 و 1/4 لیوان

بیکینگ پودر: 2 قاشق چای خوری

طرزتهیه کیک خرما (استیکی دیت کیک)

در طرز تهیه کیک خرما (استیکی دیت کیک) ابتدا خرما ، قهوه فوری و آب را با هم مخلوط کنید و به مدت 5 الی 7 دقیقه روی حرارت متوسط قرار دهید و مرتب هم بزنید تا خرما نرم شود و آب جذب خرما شود

طرزتهیه کیک خرما

سپس جوش شیرین و کره را به مخلوط خرما و قهوه اضافه کنید و با قاشق چوبی هم بزنید و مواد را خوب با هم مخلوط کنید سپس مخلوط را کنار بگذارید و به مدت 10 دقیقه اجازه دهید سرد شود

در مرحله دیگر از طرز تهیه کیک خرما شکر و وانیل را به مواد اضافه کنید و تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و خوب هم بزنید

شکر و وانیل را اضافه کنید و تخم مرغ ها را دانه دانه به مخلوط اضافه کرده خوب هم بزنید. در مرحله آخر آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا مایه کیک یکدست شود

اموزش تصویری کیک خرما

دستورتهیه کیک خرما

سپس مایه کیک خرما (استیکی دیت کیک) را در قالب کنگره ای یا هر قالب دیگر که چرب و آردپاشی کرده اید بریزید و در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 55 الی 60 دقیقه قرار دهید تا بپزد بعد از اینکه کیک آماده شد اجازه دهید خنک شود سپس از قالب خارج کنید و روی توری قرار دهید و کارامل را روی کیک بریزید.

برای تزیین کیک خرما باید از کارامل استفاده کنید یک روش ساده برای تهیه کارامل این است که یک قوطی شیر عسلی را در یک ظرف پر از اب قرار دهید و به مدت 3 ساعت روی حرارت بگذارید و مرتب چک کنید که به ارتفاع ¾ قوطی در ظرف آب باشد بنابراین مرتب در ظرف آب بریزید

تزیین کیک خرما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *