کیک شیره خرما و روغن کنجد

کیک شیره خرما و روغن کنجد

کیک شیره خرما و روغن کنجد بسیار مقوی است که می توانید در روزهای سرد زمستانی همراه با چای گرم نوش جان کنید در طرز تهیه این کیک از شیره خرما به جای شکر استفاده شده است

موادلازم کیک شیره خرما و روغن کنجد

تخم مرغ : 3 عدد

شیره خرما : 1 لیوان

ماست : 1 لیوان

وانیل :1 قاشق چایخوری

روغن کنجد : 1/3 لیوان

روغن مایع : 1/3 لیوان

ارده : 1 قاشق غذاخوری

آرد گندم :1 لیوان

آرد سفید : 1 و نيم لیوان

بیکینگ پودر: 2 قاشق چایخوری

گردو: نصف لیوان

طرزتهیه کیک شیره خرما و روغن کنجد

برای درست کردن کیک شیره خرما و روغن کنجد ابتدا تخم مرغ و وانیل را در ظرفی بریزید و با همزن بزنید سپس شیره را اضافه کنید و به مدت 3 دقیقه با همزن بزیند تا کاملا پف کند

حالا ماست را به مواد اضافه کنید و مجددا هم بزنید تا خوب مخلوط شوند در مرحله بعد روغن کنجد , روغن مایع و ارده را به مایه کیک شیره خرما اضافه کنید و هم بزنید

اموزش کیک شیره خرما ور وغن کنجد

بعد از اینکه مواد را خوب با هم مخلوط کردید ابتدا آرد گندم را الک کنید و به مایه کیک اضافه کنید سپس آردسفید را با بکینگ پودر مخلوط و الک کنید و بعد به مایه کیک اضافه کنید و با دور کند همزن بزنید در حدی که مواد با هم مخلوط شوند (زیاد هم نزنید )

طرزتهیه کیک شیره خرما و روغن کنجد

در مرحله دیگر از طرزتهیه کیک شیره خرما و روغن کنجد گردو را به مواد اضافه کنید و با قاشق به آرامی مخلوط کنید

آموزش کیک شیره خرما و روغن کنجد

حالا کف قالب کاغذ روغنی بیندازید و کاغذ و دیواره های قالب را چرب کنید و مایه کیک را در قالب بریزید و در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 1 ساعت قرار دهید تا بپزد

بعد از اینکه کیک شیره خرما را از فر خارج کردید اجازه دهید خنک شود و بعد از قالب بیرون آورید

برای تزیین کیک شیره خرما و روغن کنجد می توانید از خامه استفاده کنید و روی خامه شیره بریزد

تزیین کیک شیره خرما و روغن کنجد

نوش جان

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *