کیک شیفون با رویه پرتقال

کیک شیفون با رویه پرتقال

کیک شیفون نوعی کیک با بافت سبک و نرم است که مواد آن را آرد , شکر, تخم مرغ , بکینگ پودرتشکیل می دهد این کیک را می توانید برای جشن تولد دوستان و افراد خانواده خود تهیه کنید کیک شیفون با رویه پرتقال یکی دیگر از اموزش های سایت eversweet.ir است که امیدورام موردتوجه دوستان قرار بگیرد

موادلازم کیک شیفون با رویه پرتقال

آرد : 1 ونیم پیمانه   (190 گرم (
شکر:   ¾ پیمانه   (140 گرم)
تخم مرغ بزرگ : 4 عدد
بکینگ پودر:  1 قاشق مرباخوری
آب :  ¼ پیمانه
روغن مایع :1/4 پیمانه
رنده ی پوست پرتقال: 1 قاشق غذاخوری
موز و خامه فرم گرفته به مقدار لازم

موادلازم رویه پرتقالی کیک شیفون

آب پرتقال : 1 پیمانه

نشاسته ذرت : 1 قاشق مرباخوری

شکر: به میزان لازم

پودرژله پرتقالی : نصف بسته

طرزتهیه کیک شیفون با رویه پرتقال

در طرزتهیه کیک شیفون با رویه پرتقال ابتدا تخم مرغ را همراه با شکر و رنده پوست پرتقال در ظرفی بریزید و به مدت 7 الی 8 دقیقه با همزن بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود سپس روغن مایع و آب را به مخلوط اضافه کنید و به مدت 1 دقیقه مواد را هم بزنید

طرزتهیه کیک شیفون با رویه پرتقال

در مرحله بعد از طرزتهیه کیک شیفون با رویه پرتقال آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط و الک کنید و کم کم به مایه کیک اضافه کنید و آرام مواد را با هم مخلوط کنید تا یکنواخت شود

اموزش کیک شیفون با رویه پرتقال

حالا کف قالب را چرب و آردپاشی کنید و مایه کیک شیفون را در قالب بریزید و در فر با دمای 170 درجه سانتیگراد به مدت 15 الی 20 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید تا بپزد

بعد از اینکه کیک آماده شد از فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شود سپس از قالب بیرون آورید و کیک را به لایه برش بزنید

طرزتهیه کیک شیفون باروکش پرتقالی

در این مرحله در قالب فویل قرار دهید و یک لایه از کیک را در قالب بگذارید و با شربت روی لایه کیک را مرطوب کنید سپس خامه روی لایه کیک بریزید و موزها را که حلقه حلقه کرده اید روی خامه قرار دهید بعد لایه دوم کیک را روی لایه زیرین بگذارید و کیک را در یخچال قرار دهید

حالا لازم است برای تکمیل کیک شیفون رویه پرتقال را آماده کنید برای این کار ابتدا نشاسته و آب پرتقال را همراه شکر با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا نشاسته غلیظ شود غلظت مخلوط باید مثل فرنی شود

طرزتهیه رویه پرتقالی کیک شیفون

سپس پودر ژله را درنصف لیوان آب جوش حل کنید و به مخلوط نشاسته اضافه کنید و هم بزنید تا یکنواخت شود سپس مخلوط رویه را در یخچال قرار دهید تا نیم بند شود وبعد روی کیک شیفون بریزید و مجددا در یخچال قرار دهید تا کاملا خودش را ببندد

کیک شیفون با رویه پرتقالی

بعد از اینکه رویه پرتقالی روی کیک شیفون خودش را بست می توانید از یخچال خارج کنید و برش بزنید

کیک شیفون با رویه پرتقال آماده است نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *