کیک عسل با آلو

کیک عسل و آلو

کیک عسل با آلو یکی از اموزش های سایت اورسوییت در زمینه پخت کیک است . با توجه به اینکه عسل خواص درمانی زیادی دارد بنابرین با درست کردن کیک عسل ازکیک مقوی و سالمی بهره مند می شوید و علاوه بر ان میان وعده ای خوشمزه خواهید داشت

مواد لازم کیک عسل با آلو

تخم مرغ بزرگ : 6 عدد

شکر : 1 پیمانه

آرد : 2 پیمانه

عسل : 5 قاشق غذاخوری

جوش شیرین : 2 قاشق چای خوری

مواد لازم رویه کیک عسل با آلو

خامه ترش : 900 گرم

پودر قند : 2 پیمانه

خامه زده شده : 1 پیمانه

مواد فیلینگ کیک عسل با آلو

آلو سیاه خرد شده : 1 و نیم پیمانه

شکلات ذوب شده

شکلات خرد شده برای تزیین

طرزتهیه کیک عسل با آلو

در طرزتهیه کیک عسل با آلو ابتدا تخم مرغ ها را که به دمای محیط رسیده اند با 1 پیمانه شکر به مدت 5 دقیقه با سرعت بالای همزن بزنید سپس 5 قاشق عسل را در ظرفی بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید مرتب ظرف را تکان دهید تا داغ شود اما نجوشد

کیک عسل با آلو

اموزش کیک عسل با الو

به محض اینکه حباب هایی در لبه های عسل روی حرارت به وجود آمد جوش شیرین را به عسل اضافه کنید و به مدت 30 الی 45 ثانیه مرتب هم بزنید تا رنگ عسل کاراملی شود بعد عسل را از روی حرارت بردارید

طرزتهیه کیک عسل با آلو

 

بعد از اینکه عسل را از روی حرارت برمی دارید مرتب هم بزنید و سپس عسل داغ را قاشق قاشق به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و با سرعت بالای همزن بزنید (در صورتیکه عسل سرد شود با تخم مرغ مخلوط نمی شود)

دستورتهیه کیک عسل با آلو

حالا در این مرحله از طرزتهیه کیک عسل با آلو سرعت همزن را کم کنید و 1 پیمانه آرد را به مواد اضافه کنید و کمی هم بزنید سپس با لیسک همزدن را ادامه دهید تا آرد خوب مخلوط شود

طرزتهیه تصویری کیک عسل

بعد از اینکه مایع کیک عسل آماده شد قالب ها را چرب و آردپاشی کنید و یا کف قالب کاغذ قرار دهید و مایه کیک را به طور مساوی در دو قالب بریزید و سپس در فر که از قبل با دمای 165 درجه سانتیگراد روشن و گرم کرده اید به مدت 25 الی 28 دقیقه قرار دهید تا کیک بپزد و روی کیک طلایی شود ( می توانید از تستر برای چک کردن کیک استفاده کنید اگر تستر تمیز بیرون آمد یعنی کیک پخته است)

طرزتهیه کیک عسلی با الو

کیک عسلی

بعد از اینکه کیک عسل با آلو پخت قالب ها را از فر خارج کنید و بعد از اینکه کمی خنک شد کیک ها را از قالب ها بیرون آورید و اجازه دهید کاملا سرد شوند

کیک عسلی و الو

در مرحله دیگر باید مواد رویه کیک را اماده کنید برای این کار ابتدا خامه زده شده را با سرعت بالای همزن به مدت 1 الی 2 دقیقه بزنید و بعد در ظرفی دیگر خامه ترش را با پودر قند هم بزنید و بعد خامه فرم گرفته شده را به مخلوط خامه ترش اضافه و فولد کنید ( با لیسک مواد را از زیر به رو بیاورید و برعکس) زمانیکه مواد رویه کیک عسل و آلو آماده شد ان را در یخچال قرار دهید

تزیین کیک عسلی

حالا کیک ها را از وسط به دو نیم برش بزنید که 4 لاهی کیک بدست می آید و بعد روی لایه زیرین را با رویه خامه ای که اماده کرده اید بپوشانید و کمی آلوی خرد شده روی خامه بریزید و لایه دوم را روی ان قرار دهید و بادست کمی فشار دهید تا لایه ها به هم بچسبند و مراحل قبل را برای لایه های دیگر انجام دهید

اموزش تزیین کیک عسل و الو

بعد از اینکه لایه های کیک عسل با الو را روی هم قرار دادید با خامه کیک را کاور کنید و سپس با شکلات ذوب شده و شکلات ریز شده و آلو مطابق عکس کیک را تزیین کنید

تزیین کیک

اموزش تزیین کیک

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *