کیک پرتقالی با کاپوچینو

کیک پرتقالی با کاپوچینو

از انواع کیک های خانگی ، کیک پرتقالی یکی از پرطرفدارترین کیک ها می باشد. اما علاوه بر پرتقال ، طعم و مزه کاپوچیو و ترکیب این دو مواد با یکدیگر باعث شده است تا کیکی خاص را شما بتوانید در منزل تهیه نمایید.شاید کیک های پرتقالی زیادی را خورده اید و یا درست کرده باشید اما کیک پرتقالی با کاپوچینو ، کیک متفاوتی می باشد.این کیک خوشمزه معمولا در فصل سرما و روزهای سرد سرو می شود.اما درست کردن آن در روزهای دیگر نیز امکان پذیر است.شما می توانید این کیک ساده در عین حال بی نظیر را در هر مراسم و میهمانی و یا عصرانه خانواده خود سرو نمایید.

مواد مورد نیاز کیک پرتقالی  با کاپوچینو :

پرتقال                           1 عدد
تخم مرغ                        3 عدد
آرد گندم                         230 گرم
کره                              150 گرم
شکر                             170 گرم
کارامل رقیق شده               2 تا 3 قاشق غذا خوری
دنت نوشیدنی کاپوچینو         1 فنجان

دستور تهیه کاپ کیک پرتقالی با کاپوچینو :

در مرحله اول پوست پرتقال ها را رنده کنید.سپس پوست های دور پرتقال را خوب بگیرید.پرتقال ها را به صورت حلقه حلقه برش بزنید.قالب خود را بردارید.کف قالب خود را خوب با روغن چرب کنید.سپس کارامل را کمی رقیق کنید و آن را کف قالب خود بریزید.البته 2 تا 3 قاشق غذا خوری کارامل کافی می باشد.سپس از آن پرتقال های حلقه حلقه شده را در کف قالب به صورت منظم می چینیم.کف قالب باید با پرتقال ها کاملا پوشانده شود.

کاسه ای در سایز متوسط برداشته و تخم مرغ ها را در آن بشکانید.پوست پرتقال رنده شده را به تخم مرغ ها اضافه کنید تا بوی ضخم تخم مرغ گرفته شود.سپس کره را به مواد خود اضافه کنید و خوب هم بزنید.پس آن آن شکر را آرام آرام به آنها اضافه کنید.به هم زدن ادامه دهید تا زمانی که مواد به خوبی با یکدیگر مخلوط شوند.با استفاده از دنت کاپوچینو می توانید طعم و مزه کیک خود را فوق العاده کنید.پس دنت کاپوچینو را به مواد خود اضافه نمایید.مواد را به خوبی و به مدت زمان 5 دقیقه خوب هم بزنید تا مواد یکدستی حاصل شود.آرد را 3 بار الک کنید.پس از آن آرد را به مواد خود اضافه کنید.مواد کیک را خوب مخلوط نمایید تا غلظت آن به صورت معمول در بیاید.

فر را در دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید.اجازه دهید تا فر شما کاملا گرم شود.مایع کیک را درون قالب روی لایه پرتقال ها بریزید.روی مواد را با کمک قاشق صاف کنید.پس از آنکه فر گرم شد ، قالب را در فر قرار دهید.مدت زمان لازم برای پخت کیک پرتقالی 45 دقیقه می باشد.تا نیم ساعت اول درب فر را باز نکنید.اما پس از آن برای تست اینکه کیک شما پخته شده یا خیر ، می توانید با کمک یک عدد چوب کبریت و یا خلال دندان آن را آزمایش نمایید.اگر خلال دندان را داخل کیک فرو بردید و مواد به آن نچسبید ، یعنی کیک شما آماده می باشد.پس از اتمام پخت کیک ، آن را از فر خارج نکنید تا کمی سرد شود.سپس از فر خارج کنید و آن را از قالب جدا نمایید.تزئین خاصی برای این کیک نیاز نمی باشد.کیک پرتقالی با کاپوچینو سرشار از میتامین سی و قهوه درون کاپوچینو باعث می شود با خوردن این کیک بسیار شاداب و سروحال باشید.

کیک پرتقالی کاپوچینو را باید با نوشیدنی گرم سرو نمایید.

 

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *