کیک ژله توت فرنگی

طرز تهیه کیک ژله توت فرنگی

کیک ژله توت فرنگی را می توانید به عنوان کیک تولد نیز درست کنید در فیلینگ این کیک به جای خامه از مخلوط خامه و ژله توت فرنگی استفاده شده است که طعمی منحصر به فرد به کیک می دهد در صورت تمایل با اموزش امروز سایت شیرینی پزی و تزیین کیک سایت اورسوییت با من همراه باشید

مواد لازم کیک ژله توت فرنگی

تخم مرغ : 6 عدد

شکر : 1 پیمانه

آرد : 1 پیمانه

مواد فیلینگ کیک ژله توت فرنگی

خامه : 225 گرم

پودر ژله توت فرنگی : 1 بسته

توت فرنگی : 450 گرم

مواد تزیین کیک ژله توت فرنگی

خامه زده شده : 1 پیمانه

پودر قند : ¼ پیمانه

 

طرزتهیه کیک ژله توت فرنگی

در طرزتهیه کیک ژله توت فرنگی ابتدا ژله را طبق دستوری که روی بسته ذکر شده است درست کنید و بعد در دمای اتاق قرار دهید تا نرم و کمی بسته شود

در مرحله دوم تخم مرغ ها را همرا با شکر به مدت 12 دقیقه با درجه زیاد همزن بزنید تا حجیم شود ( می توانید همزدن را در سه دفعه انجام دهید ) و بعد آرد را روی مواد کیک ژله توت فرنگی بپاشید و با لیسک به آرامی مواد را فولد کنید(مواد را از زیر به رو بیاورید و برعکس) تا کاملا مایع کیک یکدست شود و گلوله ای از آرد نماند

 

اموزش کیک ژله توت فرنگی

طرزتهیه کیک ژله توت فرنگی

بعد از آماده کردن مایع کیک ژله توت فرنگی قالب را چرب و آردپاشی کنید و مایع کیک را در قالب بریزید و در فر با دمای 175 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) به مدت 16 الی 20 دقیقه قرار دهید تا بپزد و روی کیک طلایی شود (برای چک کردن کیک می توانید خلال دندان یا چاقوی تمیز را رد کیک فرو ببرید اگر تمیز بیرون آمد به این معنی است که کیک آماده است)

دستورتهیه کیک ژله توت فرنگی

زمانیکه کیک آماده شد قالب را از فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شود بعد از اینکه از قالب خارج کردید روی توری فلزی قرار دهید تا کیک سرد شوند

کیک ژله ای توت فرنگی

در این مرحله از طرز تهیه کیک ژله ای توت فرنگی کیک را به دو قسمت برش دهید و یک لایه را در کف قالب کمربندی قرار دهید و بعد توت فرنگی ها را از وسط نصف کنید و مطابق عکس اطراف قالب روی کیک بچینید سپس ژله را که نرم شده است با 225 گرم خامه مخلوط کنید و به آرامی روی کیک بریزید و روی ان را صاف کنید در زمان ریختن مخلوط ژله و خامه روی کیک دقت کنید که توت فرنگی ها ثابت بمانند

کیک توت فرنگی

کیک ژله ای

سپس لایه دوم کیک را روی فیلینگ توت فرنگی بگذارید و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا ژله خودش را بگیرد

رسپی کیک ژله توت فرنگی

در مرحله آخر طرزتهیه کیک ژله توت فرنگی با خامه زده شده کیک را به صورت شکوفه های رز تزیین کنید و روی کیک را نیز با توت فرنگی تزیین کنید (البته در تزیین کیک از بلو بری نیز استفاده شده که می توانید زغال اخته را جایگزین ان نمایید)

کیک تولد

بعد از اینکه کیک ژله توت فرنگی را تزیین کردید به مدت 2 ساعت دیگر در یخچال بگذارید هم چنین شما می توانید قالب کمربندی را باز کنید و اطراف کیک را تا جاییکه فیلینگ توت فرنگی دارد با کیسه فریزر بپوشانید و در یخچال بگذارید

کیک تولد ژله توت فرنگی

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *